بیژامه مدیر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 عنوان حس شیشم 😄 | مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 256 پست سوال دارین بگین برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨ 1404/02/19 | 16:55 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 بلع ؟ ۱.محیا بارداره؟۲.شخصیت خودم؟با پسرخانم آبا...(یاسینش)ازدواج میکنم؟قبلا تو رابطه بوده؟شخصیتش؟مریم بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nafasxxx عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1070 زیاد خوب نبوده ممنونم میشه لطفا اینم بگی حست چیهاون پسره که همش میاد تو ماشینش منو یادش هست یا همینجوری میاد؟ بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
inilay عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1373 چرا؟😂😂خیلی دوسش داشته؟متولد کدوم فصلم؟هنوزم بهش علاقه داره؟ چقد حساسی یه بیو از رابطت باهاش بده تا بگمت 😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 چقد حساسی یه بیو از رابطت باهاش بده تا بگمت بابا رابطه ای نیست سنتیه همین هیپی هم بینمون نیس اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
inilay عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1373 بابا رابطه ای نیست سنتیه همین هیپی هم بینمون نیس خاستگاره؟ اگه موقعیت خوبی داره و خانواده خوبی اشنا شو بعد قبول کن و اینم در نظر بگیر ک شباهت فرهنگی واقعا مهمه 😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 خاستگاره؟ اگه موقعیت خوبی داره و خانواده خوبی اشنا شو بعد قبول کن و اینم در نظر بگیر ک شباهت فرهنگی ... مرسی عزیزم فقط میخوام ببین دختررو فراموش کرده یا نه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 13791 امسال قبول میشی اره میبینی مرسی جیگر❤️ https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3
inilay عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1373 مرسی عزیزم فقط میخوام ببین دختررو فراموش کرده یا نه؟ اره دیگه ک انتخاب داشته و الا نمیومد سمت یکی دیگه 😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15997 ادم خوبی است اما اگر مهارش کنی فعلا به عنوان یک دوست معمولی بهت حس داره مرسی ❤️🥲🥲چیزی که فکر میکنم درسته ؟ شاغل میشم ؟ شغلم خوبه؟ ازداوجم خوبه خوشبخت میشم؟🥲🥲 ️
سارای123 عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 592 چقد حساسی یه بیو از رابطت باهاش بده تا بگمت منم میگی حس طرفم بهم چیه؟حاجت رواشی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 اره دیگه ک انتخاب داشته و الا نمیومد سمت یکی دیگه نفهمیدم😂😂یبار دیگه بگوووووو شخصیت ظاهریم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9334 ایشالله هر چی ب صلاحته برات پیش بیاد 🤍🤍 بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 2421 من یکیو میشناسم ولی چون آشناست برای آشناها انجام میدهِ دختر خورشید / با قلبی پر از امید و روحی روشن🪽🤍
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 من یکیو میشناسم ولی چون آشناست برای آشناها انجام میدهِ چی رو ؟ برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨