بیژامه مدیر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 عنوان حس شیشم 😄 | مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 256 پست سوال دارین بگین برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨ 1404/02/19 | 16:55 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 16194 اگه خوندی ک اره تلاش کن میشی راستش میخام بیشتر حستو راجبه کنکورم بدونم داروسازی احتمالش بیشتره یا چیز دیگه؟
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 10358 ۵۰ ۵۰ ولی حس میکنم آینده شغلی خیلی خوبی داری و خیلی موفق میشی در کل در مورد ازدواجم بگو جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
فاطمه6374 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7656 وای کراشی😂 سعی کن جذبش کنی ب بهونه ها مختلف باهاش درس بخون اکه بخاد مباد جلو جواب منم بده لطفا اونی که گفتم چند روز پیش دیدمش و گفتی شناخته ، بنظرت دوباره میاد خواستگاریم؟
inilay عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1373 بچها قاطی شده پی اما نتونسم اینجا جوابتون بدم خواستید درخواست بدید سوال بپرسید بعدا جوابتو میدم 😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 نارادت نشدم ی نشونه قهوه ای رنگ داری رو بدنت جای جوش دارم قبوله؟😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 عزیزم میشه بگی اونی که وارد رابطه میشم باهاش چطور آدمیه ؟ چه حسی نسبت بهش داری؟🥲 ادم خوبی است اما اگر مهارش کنی فعلا به عنوان یک دوست معمولی بهت حس داره برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 جواب منم بده لطفا اونی که گفتم چند روز پیش دیدمش و گفتی شناخته ، بنظرت دوباره میاد خواستگاریم؟ نه نمیاد تو هم پیگیری نکن خودت کوچیک میشی برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 کی شروع به کار میکنم؟ تو 6 ماه آینده سال برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 نارادت نشدم ی نشونه قهوه ای رنگ داری رو بدنت میشه از یاسین بگی سنتیه تاحالا همو ندیدیم رابطه منظورت چی بود گلم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 ترم بعدی باهم هستیم؟ نه برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 راستش میخام بیشتر حستو راجبه کنکورم بدونم داروسازی احتمالش بیشتره یا چیز دیگه؟ اگه تلاش کنی داروسازی برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
بیژامه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4150 در مورد ازدواجم بگو ازدواج موفقی داری ولی سریع قبول نکن برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 12812 اره احتمالا دوس داره سمتت بیاد و ی شروع مجدد هم دارید با هم ب نظرم یکم دلتنگه ولی حق ب جانبم هس و ا ... مرسی عزیزدلمپاتنرت بهت علاقه داره خوشش میاد ازت وتوی ذهنش دختر خوشگلی هستیو اینکهرابطه اتون تازه اس؟ 🍓
فاطمه6374 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7656 نه نمیاد تو هم پیگیری نکن خودت کوچیک میشی اگه من بگم که با کله میاد ، غرورم اجازه نمیده
inilay عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1373 تو 6 ماه آینده سال میشه منم بگی ؟حس پارتنرم بهم چیه و اینکه چی پیش میاد بینمون 😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)