2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا ایندت روشنه دارو هم بسته ب تلاش خودته جیگر موفق باشی

سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

نمیگم کات کن ولی بعدا متوجه میشی ک به رابطه ارزش ی طرفه جنگیدن رو نداره ..ب نظرم یکی بهتر میاد تو زن ...

گلم ایشون دوستم داره ولی من از خانواده نگرانم که نذارن با هم ازدواج کنیم ، چشم می‌سپارم دست زمان هر چی خدا بخواد 

مرسی گلم

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

حس ششمه دیگه ولی مطمئنم ی نشونه داری بگرد پیداش میکنی

نشونه چی؟ 

میدونم عزیزدلم ناراحت نشو

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

@inilay سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدوا ...

مبدونی من بخاطر  تجربیات خودم دیگع  حرف پسری رو باور ندارم 

ولی خو حس میکنم ازت خوشش میاد شاید هنوز ب درجه ای نرسیده ک جدی فکر کنه اما ممکنه ک جدی ترم بشع رابطتون و تکلیفش هر چی باشع تا ۳ وعده دیگه مشخص میشب 

یکیم هس دخالت میکنه همش حرفا اونو گوش ندید

😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)

حس ششمه دیگه ولی مطمئنم ی نشونه داری بگرد پیداش میکنی

از یاسین میگی؟سنتیه آشناییمون اگر اوکی بشه....میشه؟اون رابطه قبل رو خیلی دوست داشته؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته