2789
عنوان

اوتاکو ها🌱

215 بازدید | 22 پست

میشه بگین تاحالا چند تا انیمه دیدین و درکتون ازش چقدره؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منننن زیادددددد

منممم خوشبختمم اوتاکوی اصیل زاده

انیمه مورد علاقت؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توکیو رنجرز ( عشقمه ) اتک جوجوتسو خیلی زیادن اینا رو بیشتر از همه دوست داشتم

پشمااام

منم انیمه مورد علاقم توکیو ریونجرز هس

بنظرم شاهکار عمییقیه

پشماااممنم انیمه مورد علاقم توکیو ریونجرز هسبنظرم شاهکار عمییقیه

واقعاااااااااا 

خیلی کم پیش میاد کسی بگه من انیمه مورد علاقم توکیو رنجرزعه 😃😃😃😃😃😃😃😃

به نظر منم خیلی خوبهههههه 

دوباره میخوام  از اول ببینمش 

سازندش گفته امسال میاد فصل جدیدش 

یجوری خوبه دلم میخواد خودمو پاره کنم 

رو اکثر کارکترهاشم کراشم😂🥲

واقعاااااااااا خیلی کم پیش میاد کسی بگه من انیمه مورد علاقم توکیو رنجرزعه 😃😃😃😃😃😃😃😃به نظر منم ...

منم مایکی

دراکن

میتسویا

چیفویو 

باجییی😭😭😭💔💔

عاشقشونم

اره من عاشق توکیو ریونجرزم میمیرم براااش 

واقعا قصل جدیدشو کن واکویی تایید کرده؟؟؟ 

منم مایکیدراکنمیتسویاچیفویو باجییی😭😭😭💔💔عاشقشونماره من عاشق توکیو ریونجرزم میمیرم براااش واقعا ق ...

همه اینایی که گفتی رو منم روشون کراشمممممم 😃

مخصوصا دراکن و مایکی 

آره حتی پوسترشم اومده که تایید میکنه تولید فصل ۴ رو 

ولی خدا نکنه کاراکتری که روش کراشم بمیره 

خدامیدونه چقدررررر عر زدم سر این انیمه

همه اینایی که گفتی رو منم روشون کراشمممممم 😃مخصوصا دراکن و مایکی آره حتی پوسترشم اومده که تایید میک ...

لحظه ای که میکی گفت 

زندگی من جز درد و رنج چیزی نبوده

انقدر گریه کردم چشام قرمز شدن

یا اون لحظه که اما به مایکی گف به دراکن بگو که دوسش دارم:) 

مایکیی عشق اول و آخر منه اون عمیق ترین کراشمه هیچکس و به اندازه اون کراش ندارم🥲🥲🥲🥲🥲

واقعا همه شخصیت ها گذشته غم انگیزی داشتن به نظرم بدترین درد و مایکی کشید چون دوست صمیمی و خواهرشو از دست داد:)! 

فقط اون لخظه که تو ببمارستان دراکن مایکی و سرزنش میکرد 

لحظه لحظه ش وجودم تیکه تیکه شد. 

لحظه ای که میکی گفت زندگی من جز درد و رنج چیزی نبودهانقدر گریه کردم چشام قرمز شدنیا اون لحظه که اما ...

واییی تو منی یا من توعم ؟؟ 

منم عمیق ترین کراشم که انگار تو وجودم نفوذ کرده مایکیه

پشمام دقیقا همه حرفایی که میزنی حرفایه که ته دل منه 

واییی تو منی یا من توعم ؟؟ منم عمیق ترین کراشم که انگار تو وجودم نفوذ کرده مایکیهپشمام دقیقا همه حرف ...

واقعا مایکی عشق منههه

رو ایزانا هم با اینکه ویلن بود کراشم 

اون لحظه که کاکو چان گف بیا نسل جدیدی از خلافکارارو بسازیم و اسمشو گذاشتن تنجیکو من گلوله گلوله اشک ریختم

میدونی من با اینکه چهارسالی میشه اوتاکو هستم هیچکس به اندازه مایکی نتونست منو جذب خودش کنه

مو خووشگل و چشماشش

عرررر😭😭😭💔

واقعا مایکی عشق منهههرو ایزانا هم با اینکه ویلن بود کراشم اون لحظه که کاکو چان گف بیا نسل جدیدی از خ ...

عررررررررررررررررررر 

به قرآن تو منیییییییییییی 

منم حدود سه چهار ساله انیمه میبینم 

هیچ انیمه  به اندازه توکیو رنجرز 

هیچ کاراکتری رو هم زه جز مایکی 

آنقدر دوست نداشتم 

خیلی روش کراشم خیلیییییییییی 💔🥲🥲🥲

عررررررررررررررررررر به قرآن تو منیییییییییییی منم حدود سه چهار ساله انیمه میبینم هیچ انیمه به اندا ...

دس رو دلم نزار که خونه

اصلا دلم میخواد برم بغلش کنم بگم به جای اون کیساکی من معذرت میخوام که همه عزیزاتو ازت گرفتن

اصن دس رو دلم نزار خوونهه خووون

دلم میخواد برم بمیرم اصن

دس رو دلم نزار که خونهاصلا دلم میخواد برم بغلش کنم بگم به جای اون کیساکی من معذرت میخوام که همه عزیز ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔💔💔💔

موهاش 🥲

قد کوچولوش 🥲

آرامشش 🥲🥲

کیوت بودنش 🥲

جدی بودنش 🥲

جوری که هیچ کس جرعت نداشت بهش چیزی بگه 🥲

قدرتش 🥲

چشماش که ارامش و غم خاصی داشت 🥲

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔💔💔💔موهاش 🥲قد کوچولوش 🥲آرامشش 🥲🥲کیوت بودنش 🥲جدی بودنش 🥲جوری که هیچ کس ...

فداش بشم مننن

اصن انگار من و تو یه روحیم تو دوتا بدن

اخر نام کاربریمونم مث همه 

هردومون اوتاکوییم

هردومون توکیو ریونجرز و دوس داریم

هردومون میمیریم برای مایکی🥲🥲🥲

یه لگد مایکی میتونه یه اتومبیل و خرد کنه فداش شمممم🥲🥲🥲🥲🥲

اون چشمای تیز و خوشگلش

موهای بلوندش

صداش که انگار از بهشت اومده🥲🥲💕