2777
2789
عقدیم شرایط بچه نداریم خانواده مذهبی ...حامله ام دوماهشه دکتر رفتم برا سقط گف سی میلیون ندارم دارم آ ...

نگهش دار گلم، چرا جلوگیری نکردین؟ منم تو عقد باردار شدم سقط کردم الان دیگه باردار نمیشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدری ک بچه هام اذیتم کردن دوس دارم ب همه توصیه کنم فقط بچه نیارین ک مایه عذاب و بی خابی و هزینسهوو ...

عزیزم نیاریم چکار کنیم تو شهر غریب تنها بچه باشه دستشو میگیری میبریش پارکی بیرونی جایی من خودم همیشه بچها خاهر برادرمو نگهداری میکردم همچینم سخت نیس بچه داداشمو من بزرگ کردمش اتفاقا هیلی ام خوبه سرگرمیه 

مردم اینجا از بیکاری و تنهایی بچه ام نیاریم ک دیگ دق میکنم ناشکری نکن کاش ب من خدا زووودتر میداد بچه 

عقدیم شرایط بچه نداریم خانواده مذهبی ...حامله ام دوماهشه دکتر رفتم برا سقط گف سی میلیون ندارم دارم آ ...

ومنی که هفت ساله منتظر یه بچه ام ...اخه خداقربون حکمتت یه نگاهی هم به من کن

کارخوبه خدادرست کنه...

سلام اسی تو تاپیک دومم

انواع ایات و دعاهارو برای حل مشکلات

ازدواج،بخت گشایی‌،رام کردن شوهر،رزق روزی فراوان،ثروت ،بارداری ،خوب شدن بیمار ،خلاص شدن از دخالت خانواده شوهر ،قبولی دانشگاه و... گڋاشتم

دوست داشتی نگا کن