2777
2789
عنوان

دانشجو بودن واقعا بده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا منو گاو کن دانشجو شیرازی بعد تو خوابگاه نشستی؟پاشو بزن بیرون برو بگرد الان فصل شیرازههههه برو ...

بابا همه جا رو رفتم 

همه جا رو گشتم 

دیگه جایی نیست 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

شیراز

دانشجوهای فرهنگیان تو همون شهر خودشون باید دانشگاه برن؟شما خودتم شیرازی هستی؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

چ رشته ای میخونی؟

حقوق و خیلی ام راضیم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان اینو میگی یه هفته بیای خوابگاه میفهمی خانواده چقدر خوبه دلت پر میزنه برای تخم مرغ خونه

اره دلم پر میزنه برا گریه برا دعوا برا خود زنی.....اره خوشی زده زیر دلم. حاضر بودم مث صگ دلتنگ بشم ولی نبینمش ک انقد بحث پیش نیاد

تولد عید شما مبارک👺🍕

موفق باشی ترم چندی

مممنونم ترم ۲

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕