2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39898 بازدید | 1657 پست
اسی برای پس دادن بدهی چی بخونم

📿

🌻باز شدن گره در کار

🍃امام رضا علیه‌السلام فرمود: هر که روزی ۵٠٠ مرتبه ذکر شریف «ألباعِث» را جهت باز شدن عقد (گره در کار) بگوید نافع است.

📚ختوم و اذکار ۹۱/۱

📿

🌷توسل به حضرت حجة بن الحسن (عج)

💠زیر آسمان خارج از سقف ایستاده با حال وضو رو به قبله هفتاد بار بگوید:

«يا فارِسَ الْحِجازِ اَدْرِكْنى يا أَبا صالِحٍ اَلْمَهْديُّ أَدْرِكْني يا أَبَا الْقاسِمِ أَدْرِكْني وَ لا تَدَعْني إِنّي عاجِزٌ ذَليلٌ»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📿

🔮دعا به جهت عزیز شدن در انظار

🌸جهت گرامی شدن در نظرهای مردم وقت بیرون آمدن از خانه دوازده مرتبه بخواند و بر خود بدمد که بسیار مجرب است.

«يا عَزيزُ ذُو الْعِزِّ وَ الْاِقْتِدارِ أَعِزَّني»

📚گنج‌های معنوی۱، ص۱۲۰

اداب ناخن گرفتن از پیامبرمون ص

روز شنبه بدشانسی

روز یکشنبه فقر

روز دوشنبه تقویت حافظه

روز سه شنبه بدبختی

روز چهارشنبه نحس

روز 5شنبه افزایش طول عمر

روز جمعه افزایش ثروت

برای شفا ادم معتاد که مشکل بی عقلیم داره چی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من دعوای زنوشوهری سیاست زنو شوهری دخالت جفت خانواده هارو میخوام واقعا کلافم کرده😔😔😔💔ادم بی ایمان ...

عزیزم توبه کن نمازتو بخون خدا یاریت میکنه

برای سیاست الان بهت میگم برای محبتم تو تاپیک چندین مورد فرستادم نگا کن بگرد پیدا میکنی همشون قشنگن تاثیر فراوان دارن

من دعوای زنوشوهری سیاست زنو شوهری دخالت جفت خانواده هارو میخوام واقعا کلافم کرده😔😔😔💔ادم بی ایمان ...

ببین من کتابای زیادی در این مورد این خوندم

1.

اعتماد به نفستو همیشه داشته باش هیچوقت خودتو پیشش کوچیک نکن هیچوقت به پیشش به خودت بی احترامی نکن مثال فوش نده به خودت نگو مثلا صورتم جوش داره و...

2. بعضی مواقع عاقلانه رفتار کن ولی بعضی موقعه ها لوس شو عین دختر کوچولوهاجوری که نازتو بخره

3. در طول روز لطفا 10بار 100بار بهش زنگ نزن فوق فوقش یه بار بزار اونم عوضش زنگ بزنه اگ زیاد زنگ بزنی دل زده میشه

4.هیچوقت پیشش غر نزن

5.هروقت چیزی برات خرید حتی اگه بد بود بازم ازش تشکر کن مثلا رفتی رستوران جوجه اش زیاد خوب نبود تشکر کن اصلا نگو بد بود تجربه نشون داده از چیزی بد تعریف کنی دیگ اونکارو برات انجام نمیده مثلا بگی وای کبابش چقدر بد بود دیگ میگه بشین خونه اشپزی کن نمیبرمت رستوران تو دلش

6.هیچوقت پیشش غیبت هیچ احدیو نکن فردا بهت میگه خاله زنکی

7.هیچوقت بد خانواده اشو نگو بالاخره خانواده اشن فردا روز میاد میگ دعواها کلا تقصیر توئه

8.هیچوقت اسرار خانوادگیتونو بهش نگو مثلا عمه ام اینکارو کرد فردا روز میاد میگه خانواده اینه میکوبه توسرت

9.همیشه به خودت برس برای خودت هدف داشته باش نگه زنم بی هدفه بیکاره میچرخه

مثال یه ساعت اشپزی کن یه ساعت دیگ کتاب یه ساعت صورتت برس ماسک اینجور چیزا یه ساعت نظافت خونه کلا خودتو مشغول نشون بده پیشش و زیاد پیگیرش نباش همش مدام بهش زنگ بزنی 

هروقتم زنگ زد عزیزم گلم از این چیزا بگو 😂

کتاب زنان زیرک برای سیاست شوهر داری بخون عالیییههه اصلا زندگیت زیر رو میشه

برای حلال استفاده کنید برای نامحرم رل امتحان نکنید گناه کبیره است#دعا_به_جهت_جلب_محبت🕯دعای زیر را ی ...

وا یعنی چی ک گناه کبیره

عشق‌عشقه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40