2777
2789
عنوان

ازدواج

118 بازدید | 11 پست

سلام. دختر 43 ساله مجرد و دوشیزه هستم و کارشناسی ارشد دارم. با آقایی که 5 سال ازم بزرگتر بود و دو تا دختر داشت از خرداد 1403 دارم آشنا میشم. الان فهمیدم رفته با یک متخصص متولد 68 که دو تا بچه داره، داره آشنا میشه و میگه این 13 سال تفاوت سنی خیلی برام جذابه. بعد از این همه ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خرداد 1403 تا الان میشه یک سال آشنایی. 5 سال ازم بزرگتر هست

وقتی دوتای شما عاقل و بالغ چرا گذاشتید اینقدر طول بکشه..... الان هم خوبه که رفت ... از این آدامها زیاد هستن که به همکارام مراجعه میکنن برا مشاوره .... این هم قابل پرش هست صبر کن و ببین

وقتی دوتای شما عاقل و بالغ چرا گذاشتید اینقدر طول بکشه..... الان هم خوبه که رفت ... از این آدامها زی ...

اونا با هم ازدواج کنند یا هرچی. الان نه حس نفرت دارم نه خشم. فقط شوک هستم. با این سنم چطوری از نو با یک آقای دیگه آشنا بشم چون دلم ازدواج میخواد ولی دیگه حوصله و انرژی برای آشنایی بعدی ندارم. از طرفی ترسیده شدم که نکنه بعدی هم بیاد وقتم بگیره و بره، از طرفی از زندگی عادی افتادم. نیمه شب از خواب میپرم یا غذا درست و حسابی نمی‌خورم. همش تو فکر هستم. 

سلام بنظرم پیش مشاور خوب برید و شرایط تون رو براش توضیح بدید. (مشاور با تجربه و مذهبی) 

قطعا میتونه کمکت  کنه و راهنماییت کنه

مشاورها بخاطر تجربه شون خیلی خوب میتونن شخصیت شما و طرف مقابلتون رو تحلیل کنند

اگر اصفهان هستید میتونم مشاور خوب بهتون معرفی کنم