2777
2789

زایمان سختی داشتم کل شکم رون و... تک خورده پوستم چهل تیکه شده با اینکه وزنم خوبه ۶۲ کیلوم اما پوستم خیلی داغون شد ‌.. حال روحیم درست درمون نبود غربت زندگی میکردم دست تنها بودم حتی وقت نمیشد کارهای شخصی بکنم ... تا زد پسرم مریض شد زندگی من بدتر شد دوماهی از خونه شوهرم دور بودم ... همین اتفاق باعث شد ی زنی از شوهرم سو استفاده کن به دیلی آشناییی درد دل هایی چرت پرت با شوهرم بکنه اونم زنی ک از شوهرم بزرگ تر و بچه همسر داره ...  شوهر منم از من پنهون میکرد تا وقتی ک فهمیدم زندگیم بدترم شد حالا من ی زنیم ک ویرانم خونه بابام نشستم و به بدبختیام فک میکنم به همه چی تو تاپیک های قبلی هست ... الان مشکل من خیلی چیزاست من روتین زندگبم از دست دادم اعتمادم رفته خودم از دست دادم توروخدا شما بگید چیکار کنم ایده بدید به خودم برگردم حس میکنم هیچی دیگ ندارم از صورت افتاده تو این چند وقت ی عالمه لاغر کردم ی عالمه خشم دارم داغونم شما حرفی بزنید برای ترمیم رابطه چیکار کنم برای ترمیم خودم چیکار کنم؟! 

شوهرم خیلی پشیمون اما دل من شکسته

من بخشیدمش ولی اگه تکرار بشه اون کاری که نبایدو میکنم خودشم خوب میدونه وکلی دارم به خودم میرسم رژیم چاقی و پوست و اینا منم ماه نهم خیانتشو فهمیدم بخاطر بچمون بخشیدم کنترلشم میکنم فعلا خوبه البته در حد پیام بود از طرف اون خانم توی دوران شیردهیم وتقعا سخته هم اضافه وزن هم رسیدگی به خودم شب نخابیدنا آدمو داغون میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده از شوهرت سو استفاده نکرده خود شوهرت خواسته بنظر من خودتو بزار اولویت بخاطر خودت و بچت بلند شو ق ...

واقعا عالی گفتی . 

چرافکر میکنن شوهر یه بچه کوچولو که میشه فریبش داد ولی جاهای دیگه تو زندگی مرد عاقله با درایته احساسی نیست .

2790
2778
2791
2779
2792