2777
2789
عنوان

بنظرت معنای زندگی چیه

121 بازدید | 13 پست

برای من زندگی بی معناست

ساید چون همسر و فرزندی ندارم که به عشقشون صبح بیدار شم

۳۱سالمه و از دنیای کودکی هم فاصله گرفتم و دلخوشی هام رنگ عوض کرده

دلم نمیخاد این شکلی زندگی کنم

یه مدت چندساله کارمند بودم اما استعفا دادم چون یه زندگی ماشینی اجباری بود که دوسش نداشتم

بنظرت معنای زندگی چیه

.

به دو دسته حسودیم میشه

بلاگرهای سفر

و کسایی که تمام زندگیشون وقف میشن برای کمک به بقیه مثل کسی‌که به بچه ها کمک میکنه به بی سرپرستا به کم توانا بنظرم واقعا زندگی کرده

اما من چی هستم؟ اصلا کی هستم کسی که حتی از پس ساده ترین ها برنمیاد

زندگی معنایی نداره

هر کسی خودش یه معنا میسازه و براش تلاش میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من زندگی انسان و ارتباط با دیگران معنادار میکنه.🌱❤

ارتباط با دیگران و وقت گذروندن باهاشون باعث تکامل روح میشه:)) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دقیقا معنای زندگی همینا هست که گفتی سفر و عشق و حال کمک کردن به نیازمندا که حال روحی ادمو خوب میکنه

تو هم باید به کارمندیت ادامه میدادی تو محل کارت به مراجع ها کمک میکردی با پولت سفر میرفتی

زندگی به سبک امروزی زندگی نیست، این  که هر ساعت هر ثانیه شکستن، و فرو ریختن و نابود شدنه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

دقیقا معنای زندگی همینا هست که گفتی سفر و عشق و حال کمک کردن به نیازمندا که حال روحی ادمو خوب میکنهت ...

به مراجع کمک کنم؟ مراجعای ما مدیرای شرکت و کارخونه بودن😁

وقت نداشتم سفر برم همش سرکاربودم حتی تعطیللت