2777
2789
عنوان

عمل فک

73 بازدید | 14 پست

من ارتودنسی دارم و فک پایینم جلو تره از حالت عادی و امسال می‌خوام برم عمل بینی انجام بدم اما یجا رفتم گفت تا عمل فک انجام نشه بینی رو نمیشه عمل کرد

من باید زودتر عمل کنم آخه تربیت بدنی میخونم و خیلی به مشکل بر میخورم واسه دانشگاه

کسی انجام داده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر خاله من ده سال پیش انجام داد خودش گفت تا یک ماه با نی غذا خوردم فقط سوپ یا غذای میکس شده نمی‌ت ...

لاغر شدن که مشکلی نیست فقط از هزینش خبر دارین الان؟🥲

من همکلاسام تو تایم مدرسه عمل کردن کسی کارشون نداشت تو میگی دانشگاه؟

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

هردو باهم میشه انجام داد؟

اره شنیدم همزمان هم میشه سخته ولی میشه 

تهرانی ؟ دکتر برای جراحی فک انتخاب کردی؟

منم میخام اقدام کنم پرسیدم جراحی فک تا۲۰۰ م هزینشه😑 پیش دکتر عباسی 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

خانم داداش من دو سال پیش انجام داد و باید تا دو ماه کلا با نی غذا بخوری و یه خورده دردسرش زیاده ولی در عوض چهرش خیییییلی عوض شد و ما اصن باورمون نمیشد که چهره رو انقدر زیباتر تر بکنه

نه عزیزم من ساریم دکتر سراغ ندارمچه خبره ۲۰۰😐

والا من پیج این دکتررو دارم یکی زیر پستش تشکر کرده بود ازش ،،ازش پرسیدم چقد شد گفت تقریبا ۲۰۰م

از یکی دیگشونم پرسیدم گفت ۱۶۰ م

حالاخودم هنوز نرفتم دقیقشو بدونم

امیدوارم کمتررررر باشه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)