2789
عنوان

عاق فرزند

190 بازدید | 13 پست

چرا  زیاد درمورد عاق فرزند صحبت نمیکنن   ؟؟

که فرزندان پدر ومادراشون عاق کنن؟

چقدر به خاطر همین پدر ومادر ها  سرنوشت ما سیاه شد و عوض شد  ، بال و پر مارو شکستن  و انتظار پرواز دارن حالا؟

مامان خودم به شخصه خودشو،فدای تمیزی خونه کرد  و چقدر منو آه و نفرین میکنه که تمیز کار کنم تا اگه دوروز دیگه رفتم خونه شوهر نگن ، مادرش چه کثیف بوده

دوستم  سه تا بچه داره  بشدت حالش بده  مریض شده 

مامانش دیشب تا ۱ حرم  یاز امروز صبح حرم دیروز مسجد

باوجود اینکه میدونه  دوستم حامله و حالش بده یک زنگ نزده احوالشو بپرسه،  الان دوست من افسردگی شدید گرفته

ممکنه هرآن  بچشو،سقط کنه، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا مامان شما یکم سخت گیری میکنن ، برا دوستتون وظیفه مادرشون نیس که ایشون حامله ان برن کاراشو بکنن ، مریضه حامله اس ، خوب میشه ، حالا مادرشون از سر مهربونی میتونن برن یه احوال بپرسن انگار کم محبت هستن اما شامل عاق نمیشن که 

حالا مامان شما یکم سخت گیری میکنن ، برا دوستتون وظیفه مادرشون نیس که ایشون حامله ان برن کاراشو بکنن ...

بخدا شب وروز من اگه کار کنم  یک کارو انجام ندم مثلا شام درست نکنم یا تمیز کار نکنم اینقدر نفرینم،میکنه ک نگوووو

بخدا شب وروز من اگه کار کنم یک کارو انجام ندم مثلا شام درست نکنم یا تمیز کار نکنم اینقدر نفرینم،میک ...

عی مامان بد اخلاق ، چند سالته ؟ اگر بیشتر از بیس سالته انگار تو دلش میگه الان بدون من باید از پس همه کارا بربیاد کم کاری میکنین دیگه اعصابش بهم میریزه دوس داره همه چی تموم باشی