neginbanoyebahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 123 عنوان حل مشکل زندگی 70 بازدید | 4 پست بچه ها یه دعانویس قوی میشناسید که واقعا تبحر داشته باشه لطفا نه سرزنش کنید نه مسخره و تبلیغ الکی هم نکنید ترجیحا از اون افراد قوی و موکل دار معرفی کنید 1404/02/19 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6102 هر کسی میگه موکل داره قبول نکنید،،تو ایران تعداد افراد موکلدار به اندازه انگشتان دست هست خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
neginbanoyebahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 123 هر کسی میگه موکل داره قبول نکنید،،تو ایران تعداد افراد موکلدار به اندازه انگشتان دست هست خب پس چطوری پیدا کنم واقعا ادم قوی میخوام .میدونم کم پیدا میشه
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6102 خب پس چطوری پیدا کنم واقعا ادم قوی میخوام .میدونم کم پیدا میشه شما اخرین اخرین راه رو بزار دعا نویسبعدم موکل خطرناک هست،پای اجنه به زندگیت باز میشه خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
neginbanoyebahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 123 شما اخرین اخرین راه رو بزار دعا نویسبعدم موکل خطرناک هست،پای اجنه به زندگیت باز میشه اخرین راهمه بخدا تمام راه هارو امتحان کردم نشد