2777
2789
عنوان

فاز بعضی کاربرا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه خورده گرفت  از کاربرا به حال اینجا مجازی هست و هر کی میتونه نظرشو حالا چه خوب چه بد بازگو کنه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

عزیزم اینجا همینطور 

اگه من اومدم گفتم ۴۰ سالمه ازدواج نکردم. شغل ندارم. پر از تروما و افسردگیم و آینده ای ندارم 

همه میان فاز و شعار که نه عزیزم تاااااازه اول نوجونیته😒 این حرفا چیه اوووووو تا ۲۰ ساله دیگه وقت داری ازدواج کنی بچه دار شی 😐 سرکار بری برو عشق و حال کن فعلا🙄

اگه یه دختر اومد گفت من ۲۴ سالمه دارم دکتری میخونم سرکارم هستم خونه و ماشینم دارم و تا سال دیگه قصد ازدواج ندارم....

کاربرا میگن سن ازدواجت داره میگذره بچه دارم بشی زنگوله پا تابوته ...  و بلای سرش میارن که بره خودکشی کنه

به قول مهرسا شرع الاسلام روی چیزایی تمرکز کن که برای خودته و فقط خودت می تونی در اونا تغییر ایجاد کنی مثل ورزش مهارت دانش علم توسعه شغلت تمرکزت و...

رشد و توسعه فردی خیلی بیشتر انرژی و شادی بهت میده تا دائما فکر و ذکرمون ازدواج و شوهر و پارتنر و...باشه

منم نامزد دارم ولی اون چیزی که باعث میشه اکثرا شاد و پر انرژی و متمرکز باشم.توسعه مهارتم خوب درس خوندن باشگاه و...هست.

میگن پارتنرت خوب باشه خیلی حالت خوبه و...ولی هر چقدر خوب باشه محال ممکن هست که همیشه دقیقاااااا اون جوری باهات رفتار کنه که می خوای و هیچوقت با هم بحثتون نشه و...کلا از محالات هست.داشتن شوهر خوب و...عالیه ولی همه چیز نیست اگر تمام فکر و ذکر درگیر اون باشه قطعا ضربه می خوری.ولی اگر تمرکزت همیشه روی خودت باشه به راحتی وقتی با شریکت به مشکل می خوری بهم نمی ریزی و می تونی خیلی بهتر مدیریت کنی

جالب اینجاس یه سریا میان میگن میخوام خودمو بکوشم همه میان نه این کارو نکن یه سریا میان با سختی بجنگ بعد چند روز همون که میخواست خودشو بکشه میاد دویاره تاپیک میزاره نمیدنم هنوز زندس یا از او دنیا میزاره 

نمیدونم 

من هم ی تایپیک دارم در مورد سیگاره

خیلی بده وقتی بعضی کاربرا چیزی رو متوجه نمیشن و هیچ تصوری ازش ندارن جبهه میگیرن

و ب کارشونم ادامه میدن و در برابر فهمیدن مقاومت میکنن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.