2777
2789
عنوان

شما خونتون مورچه دارهه

178 بازدید | 11 پست

وااای همه اشپزخونه شده مورچه از سرامیک ها میان بالا

امروز کله ظرفا و قاشق چنگالا رو شستم

چیکار‌کنم‌از دستشون راحت‌شم؟؟

داخل پذیرایی و اتاقا نیستن

فقط اشپزخونه 

تمیز نگه میدارم دائم جارو و دستمال میکشم ولی از پشت سینک‌میان بالا

فک کردم اوننن اهنگس😂😂😂😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارچین بریز

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

ببین یه چیزی رو جدی میگم   نخند تو رو خدااا

یکی یه روز به من گفت با مورچه ها صحبت کن و بهشون بگو که وجود شما تو خونه من باعث اذیت و آزار منه   خودتون برین

حتی تو دلتم بگی متوجه میشن

منم اولش به خنده و مسخره گرفتم  ولی وقت و بیوقت تو دلم باهاشون حرف میزدم  و بعد از یک هفته واقعا ردی ازشون نبود

خواهش میکنم اگه اینو تو هم انجام دادی و به نتیجه رسیدی بیا و بهم بگو

چون من تجربه شو تو چند تا خونه داشتم

2790
2778
2791
2779
2792