2777
2789
عنوان

دوست حرص درار

48 بازدید | 5 پست

هرچی من میگم میگه تو اشتباه می‌کنی اطلاعات من درسته 

میگم فلان دکتر خوبه نه اون دکتری که ما میریم خوبه

فلان وسیله خوبه نه برای ما تکه لنگش هیچ جا نی 

تا الان میگفتم ول کن بزار تو جهل خودش بمونه بنده خدا چیزی ندیده ولی بدتر شده حالمو داره خراب می‌کنه دیگه منم از دیروز رو حرف خودم پافشاری میکنم شدم لنگه خودش تا بفهمه ....چون نسبت فامیلی دور داره کنده هم نمیشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعاً آدم از دست این تیپ افراد حرص می‌خوره، چون همیشه خودشونو علامه دهر می‌دونن! حق داری که پافشاری کنی، ولی خب وقتی دو نفر مثل هم می‌شن، فقط جنگ و اعصاب خوردی بیشتر می‌شه. چون فامیل هم هس، بهتره با سیاست پیش بری. یه وقتایی هم بی‌خیال شو، بذار خودش فکر کنه برده، ولی تو آرامشتو حفظ کن. ارزش نداره بخاطر کسی که نمی‌فهمه، حال دلتو خراب کنی.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

این جور مریضی روانی توی جامعه زیادهناراحت نکن خودتو

واقعا همینه درک همچین آدمایی برام سخته آدم با علم و‌دانشیم نیست واقعا که بگم اطلاعات خیلی بالایی داره حق داره 

واقعاً آدم از دست این تیپ افراد حرص می‌خوره، چون همیشه خودشونو علامه دهر می‌دونن! حق داری که پافشاری ...

آخه حس می‌کنم تا الان کوتاه اومدم که این اینجوری دور برداشته دیگه حس می‌کنم داره منو جای آدم احمق می‌زاره که از دهات کوره اومده بخدا همیشه پیش خودم همه ی عملکردش تو زندگیش زیر سوال بوده ولی ی بار نگفتم اشتباه می‌کنی گفتم زندگیه خودشه دوست داره اشتباه زندگی کنه 

ولی حس می‌کنم مقابله به مثل می‌تونه بنشونتش سر جاش