2777
2789
عنوان

شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 2421 بازدید | 124 پست

باز تعطیلی شد 

سایت به فنا رفت 

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چقدر تو شیرین و با مزه ای

عه وا عاسیسممم شما که باید برات عادی باشهه این چیزا

اوه البته الان خوندم از این ماشین ایرانیا داری هنوز به پولداری‌ ماها نرسیدی حسودیت میشهههه😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایح ایح زن رونالدو خیلییی چیپههههمن رفیق جون جونیم زن دیوید بکهامههتازه هر هفته با کارداشیانا میریم ...

اتفاقا قراره برند شخصی خودمو داشته باشم و یک همکاری  قراره کاردشیا دارم این که چیزی نیست گلم خواهر من قراره با جانی دپ ازدواج کنه تازه پسرم با دختر کایلی جنر تو یک مدرسه درس میخونن  تازه با پسر ایلان ماسکم رفیق جونجونین  تازه همسر من و ترامپ همکارن تو یک مدرسه درس میخوندن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
چقدر تو شیرین و با مزه ای

عزیزم اینو مبگم به اطلاعات عمومیت اضاف کنی سلطان زبان انگلیسی استارتر یعنی شروع کننده اینجا یعنی کسی که یه تاپیک رو شروع میکنی یعنی خودت نه ما تو میشی استارتر نه ما سعی کردم زیر دیپلم بگم قشنگگگ با معنی و مفهوم استارتر اشنا بشی

اولین باره توی تاپیک دیگران شدیم اسی هییی

ما قدر نمیدونیمم ببینین چقدر احترام میذاره به ماااا😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

شاید اسی فکر کرده ماها همه اسممون اسماعیله میگه اسی ها 😂😂😂توجیه دیگه ای پیدا نمیکنم

الله و اکبر این همه اسی الله و اکبر این همه اسی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید