2777
2789
عنوان

متاهل ها بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 26 پست
بله درستهمنم بعد ۲۴ازدواج میکنم اگه قسمت شد اما الان احساس تنهایی میکنم برای همین ولی بخاطر این حس ت ...

به نظرم حس تنهایی طبیعیه

ما اونقدرام امکانات سرگرمی و اوقات فراغت نداریم که سرمون گرم باشه و به تنهایی فکر نکنیم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وارد یه رابطه درست بشو همونم که فک میکنی خیلی عاشقشی زیر یه سقف برید همه چی عادی میشه حس خاصی نداره

زن داداشم خیلی داداشمو دوست داره با اینکه ۴ساله ازدواج کردن میگه انگار روز اولیه که باهاش میرم زیر یه سقف هنوزم وقته بهش زنگ میزنم عین بچه ک شیرینی بهش بدم ذووق می‌کنه منم دوست دارم مثل اونا همچین عشقی رو تجربه کنم بعد ها

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
زن داداشم خیلی داداشمو دوست داره با اینکه ۴ساله ازدواج کردن میگه انگار روز اولیه که باهاش میرم زیر ی ...

انشاالله بله دوست داشتن هست بیشترم میشه اما اینکه بگی حس خیلی خاصی داره نمیدونم بنظرم عادی میشه هم متاهلی هم مجردی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انشاالله بله دوست داشتن هست بیشترم میشه اما اینکه بگی حس خیلی خاصی داره نمیدونم بنظرم عادی میشه هم م ...

آره حتما عادی میشه امیدوارم یه حس عادی و شیرین باشه مثل یه خوراکی گرم تو سرما ک همیشه خوبه 😊😅😅😅

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
آره حتما عادی میشه امیدوارم یه حس عادی و شیرین باشه مثل یه خوراکی گرم تو سرما ک همیشه خوبه 😊😅😅😅

آره شیرینه عزیزم آدمت درست باشه خیلیم شیرینه و گرمه 

ممکنه گاهی هم تلخ بشه اما کلی قشنگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
وا چرا؟

خب دیگه....

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری