2777
2789

مثبت

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

از موعدت گذشته یا قبلشه؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از موعدت گذشته یا قبلشه؟

من پریودام اینبار مشکوک بود

یه بار ۲۳ فروردین پری شدم

یه بارم ۲ اردیبهشت 

دو سه روزه معده درد شدید دارم دیشب رفتم اورژانش دو تا آمپول زدن ،اونجا یه خانم گفت شاید بارداری شک کردم صبح اینو زدم 

دوست ندارم باردار باشم

اون هاله رو میبینم ممکنه کاذب باشه یا خط تبخیر باشه؟

کجاش منفی قشنگ مشخصه خطش

پری ۲۳ فروردین و ۲ اردیبهشت شدم دو بار یعنی 

چند روزه شدیدا درد معده دارم از دیروز ببخشید استفراغ و اسهال دارم

ممکنه اون هاله کاذب باشه یا خط تبخیر؟

خوب عشقم دوبار پریودشدی احتمال زیاد مشگل معده داری که بیرون روی حالت تهوع داری این کوید جدید که هست بیرون روی حالت تهوع داره 🙂گاهی هچین مشگلی پیش میاد اگر تکرار شد برو دکترو زنان بگو سونو داخل واژن  برات بنویسه نه به خاطر بارداری برای اینکه مشگل داخل رحمی نداسته باشی مثل فیبرم  یا ضخامت رحم ایشالا که برای ماه بعد سر وقت پریود میشی