2777
2789
عنوان

محرمیت

143 بازدید | 6 پست

این اقا متولد ۶۵ توعقد جداشده خانوادش شهردیگن 

ازاشناهای تقریبا نزدیکه یه هفتس حرف میزنیم حرف خاصی ازش ندیدم گفتم من سختمه راحت نیستم گفت محرم بشیم خودمم همسرم فوت شده ولی حرف جدی نزده 

واسه محرمیت زود نیست عزیزم؟

بهتر نیست اول یه شناخت کلی از هم داشته باشید اگه اوکی بود واسه شناخت بهتر چند ماه محرم بشید؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل هم که بدون اینکه خانواده ات بدونند به هیچ عنوان محرم نشو،اگه قصدش آشنایی واسه ازدواجه،اون موقع بیاد خواستگاری بهد محرم بشید

وگرنه واقعا جالب نیست.چون یه نوع ازدواجه.انگار بار دومته شوهر کردی،با کسی که مطمئن نیستی محرم نشو.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
واسه محرمیت زود نیست عزیزم؟بهتر نیست اول یه شناخت کلی از هم داشته باشید اگه اوکی بود واسه شناخت بهتر ...

فعلا جوابی بهش ندادم گفتم نمیشناسمت گف محرمیت ب اون صورت نه برای راحتی خودت اخه خودم مذهبیم سختمه