از اونجایی که تو این سایت فقط باید در مورد خواهر شوهر و مادرشوهر حرف زد تاپیکم بنا به دلایل نامشخص قفل شد و من هم جواب سوالم رو نگرفتم مرسی که همراهی کردید دوستان
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
من برام بیشتر هدف خلقت سواله نمیدونم چرا برام سوال شده شاید چون تو کتاب درسی دیدم سوال شده داشتیم نو ...
طبق یه سری تحقیقات نشون داده شده که ما نیمی از تفکرمون و واکنش هامون نسبت به مسائل برمیگرده به اجدادمون یعنی الان من هم ستیام هم مامانمم هم مامانبزرگمم هم همه نسل های پیشینمم و من هم روزی میشم جزئی از فرزندانم و نوه ها و نتیجه هام یعنی در اصل همه ما هنوز هم آدم و حوا هستیم هم خودمونیم هی داریم مسائل مختلف رو مشکلات و لذت ها رو مچشیم و زمانیکه بتونیم تفکرات غلط گذشتگانمان رو حس های منفیشون رو خود آگاه کنیم دیگه به نسل بعدی این احساسات بد رو منتقل نمیکنیم و هي نسل به نسل پیشرفت میکنیم و در آخر میشیم یه انسان کامل و این هم شیرینه هم ترسناک البته ممکنه این نظریه درست نباشه ولی من قبولش دارم
دارم کتاب های آسمانی رو میخونم ولی خیلی جاها شک تو دلم میفته اصلا بلاتکلیفم
خوبه. حضرت ابراهیم و حضرت عزیر با مقامی که داشتن هم شک پیدا میکردن که خدا شکشون رو برطرف کرد. همون داستان چند پرنده که با هم ترکیب میشن و دوباره زنده میشن و داستان زنده شدن مجدد حضرت عزیر. خدا از همه میپرسه چطور به من ایمان آوردی
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من که عاشق این نظریه هستم همچنین توضیح میده که ما درونمون تمام عناصر جهان رو داریم یعنی در عین واحد هم آبیم هم خاک هم زمین هم همه گونه های دیگه به نوعی ما با جهان یگانه ایم و جهان درون ماست
خوبه. حضرت ابراهیم و حضرت عزیر با مقامی که داشتن هم شک پیدا میکردن که خدا شکشون رو برطرف کرد. همون د ...
شکی به زندگی بعد از مرگ ندارم چون انسان داره تکامل پیدا میکنه و میدونم توی جهان انرژی از بین نمیره همهی حرفای من و رفتارم انرژی دارن و روزی دوباره به من برمیگردن پس باید جایی باشه مثل اون دنیا که این انرژی ها دوباره به من برگردن من تو مسائل حاشیه گیر افتادم
برا خداوند همه موجوداش باارزش هستن اما من همیشه فکر میکنم به حیواناتی مثل دایناسورها و کروکودیل و... و اینکه خب حیوانات شکارچی هستن زیبا نیستن از اون ور هم میگم خب انسان که از همه حیوانات شکارچی تر هست... 🤧هم نوع خودش رو میکشه. کلی جنگ و خیانت و خون ریزی آتش سوزی و... راه میندازه
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست