2777
2789
عنوان

بم پیشنهاد داده

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 31 پست

من به عنوان یک روانشناس و س ک س تراپ بهت میگم نکن این کارو 

عاقبت خوبی در انتظارت نیست و بعد از رابطه تازه مشکلاتت شروع میشه و ...

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ راحت برا بقیه دعای مرگ میکنین دارم میگم دوسش دارم😐جدا از درخاستش

چقدر بدبختی که همچین تاپیکی زدی .این هرزه هارو ازکجا میارین تازه روی حرفاشون فکر هم میکنید !!!!!

لایک نکنید .توروخدا 

بگو من این ....ها رو فقط با شوهر رسمیم می کنم هر وقت رسمی شدیم راحبش فکر می کنم شاید دوست دختر اون پسره بخواد هزارتا اشتباه دیگه هم بکنه ...یعنی اون دختره تا این حد مورد قبول دوست پسر شماست😐😮

بگو من خط قرمزهای خودمو دارم زندگیمو از روی بقیه کپی نمی کنم 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
ن دوست دارم هی بیشتر بگن نه بیشتر قانع شم😅

عزیزم خودت عقل داری الان ما بگیم انجام بده انجام میدی ؟

لطفاً واسه خودت ارزش قائل شو معذرت می‌خوام اما دوستت خیلی آدم بی ارزشیه خیلی خیلی هوله 

ده ساله ازدواج کردم اگر شوهرم همچین درخواستی کنه میکوبم تو دهنش یعنی چی آخه

چقدر بدبختی که همچین تاپیکی زدی .این هرزه هارو ازکجا میارین تازه روی حرفاشون فکر هم میکنید !!!!!

تو جامعه نیستید ؟؟ امروز به یکی میگیم سلام فردا میگه خونه خالی 😬😬😬😬😬 

بعد پنج سال رابطه دوستی ،چندان عجیب نیست ،ولی خب قبول کردنش قطعا اشتباهه

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

من همسرم دوران دوستیمون یه بار ناگهانی منو بوسید اینقدر گریه کردم داشتم از حال میرفتم بعد که منو رسوند پیام دادم کات کردم فردا شب مادرش زنگ زد خونمون واسه خواستگاری

حالا خودت نتیجه گیری کن 

البته من واقعا از تماس فیزیکی میترسیدم ۱۸ سالم بود همش فکر میکردم نکنه بخواد ازم سواستفاده کنه

تو جامعه نیستید ؟؟ امروز به یکی میگیم سلام فردا میگه خونه خالی 😬😬😬😬😬 بعد پنج سال رابطه دوستی ،چ ...

والله ماهم براساس دوتاکلمه آخرت اینطوری گفتیم

لایک نکنید .توروخدا