2777
2789

خیره عزیزم برو شیر آب رو باز کن بگو و صدقه بده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داری برو دو رکعت نماز بخون حالت بهتر سه ان شاءالله که خیره و چیزی نیست. اگه هم نه برو آب بخور یکم و صلوات بفرس /صدقه بده فردا

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

خواب رو هر جور تعبیر کنی همون میشه 

خوب تعبیرش کن

صدقه بده

ایت الکرسی بخون

به آب بگو خودت خیرش کن

تموم شد رفت هیجی نمیشه❤️

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اگه دوست داری برو دو رکعت نماز بخون حالت بهتر سه ان شاءالله که خیره و چیزی نیست. اگه هم نه برو آب بخ ...

از ترس  نمیتونم از اتاقمم بیرون برم🥺

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خواب رو هر جور تعبیر کنی همون میشه خوب تعبیرش کنصدقه بدهایت الکرسی بخونبه آب بگو خودت خیرش کنتموم شد ...

وای نه

خوابم اینجوری بود ک یکی از اطرافیانم ادم کشته

دیگ جزییاتشو نمیگم نترسی

همزمان ی خواب دبگ هم دیدم یکی ادم کشته انداخته گردن من

خبلی بد بوود😭

منم با خواب بد بیدار شدم یه ساعت میشه !!صدقه کنار گذاشتم الانم اومدم اینجا یکم از سرم بپره شاید خابم ...

عزیزممم🥺♥️