2777
2789
عنوان

بیاید

175 بازدید | 15 پست

اگه ی نفر انلاین بشه و جوابتون رو نده (درحد چندین بار و در مدت چندین ساعت حتی بیشتر از ۱۰ ساعت)ناراحت میشدی یا من حساسم؟

بعد شما فکر کن کسی که همیشه الویتته این کارو کنه...

خواهش میکنم جواب بدید،قانعم کنید که اشتباه میکنم که اون هنوزم بهم اهمیت میده😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اولویتش شما نیستی و خودتو از زندگیش بکش کنار قبل اینکه بتونه بهت بی احترامی کنه

اهووم قبول دارم الویتش نیستم...

اما یعنی اینقدر بی ارزشم که چند بار انلاین بشه و جواب منو نده 

بعد نه ی ساعت و دو ساعت حتی بیشتر از ده ساعت

منطق من میگه وقتی برای کسی میمیرم اون هی ازم فاصله میگیره من باید کلن حذفش کنم . اولش سخته ولی ب خاط ...

نمیتونم...خیلی سعی کردم ولی بازم نتونستم

هی خودمو قانع میکنم که شاید کار داره شاید نتونه و شاید های الکی اما خب مگه میشه تو ده ساعت وقت ی دقیقه پیام رو نداشته باشی

نمیتونم...خیلی سعی کردم ولی بازم نتونستمهی خودمو قانع میکنم که شاید کار داره شاید نتونه و شاید های ا ...

چن سالته عزیزم ؟ فک می‌کنی تا کی میتونی اینجوری ادامه بدی هی تازش بکشی اون پس ت بزنه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چن سالته عزیزم ؟ فک می‌کنی تا کی میتونی اینجوری ادامه بدی هی تازش بکشی اون پس ت بزنه

نمیدونم...خیلی ها رو حذف کردم بخاطر اون اما اون الان داره منو حذف میکنه...

۱۶ سالمه

فداتشم هنوز سنی نداری ک از الان خودتو درگیر ی آدم اشتباه کنی . انقد آدم میاد و می‌ره ک حس می‌کنی وابستش شدی و بدون اون نمیتونی . همه این مراحل و این سن رد کردن سخته ولی سعی کن تمرکزت بزاری رو ی چیز دیگه اونوقت بقیه باید دنبالت باشن ن تو

فداتشم هنوز سنی نداری ک از الان خودتو درگیر ی آدم اشتباه کنی . انقد آدم میاد و می‌ره ک حس می‌کنی واب ...

اره درست میگید...ولی نمیدونم چرا فکر میکردم این با همه رفیقام فرق میکنه

نمیدونم...خیلی ها رو حذف کردم بخاطر اون اما اون الان داره منو حذف میکنه...

ازینکه بزارین کنار نترس . می‌دونم سختته ولی یبار تموم کردن بهتر از اینه ک هر ثانیه غصه بخوری

اره درست میگید...ولی نمیدونم چرا فکر میکردم این با همه رفیقام فرق میکنه

درکت میکنم عزیزم شاید تا چند روز حالت بد باشه ولی بعدش قوی تر از قبل میشی . همه ی این حس ها و روابط لازمه ک تجربه های زیادی ب دست بیاری برای ایندت