maaama مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 458 عنوان زندگی فرد درون گرا با فردبرون گرا 539 بازدید | 75 پست چقدر سخته تا چند ساعت پیش که نیومده بود حالم کاملا نرمال بود دقیقا همین کرسید حالمو گرفت تو اون دنیا چطور میخوان جواب خدارو بدن؟ که به همین راحتی حال آدم رو بد میکنن احساس میکنم یه سنگ روی قفسه سینمه 1404/02/19 | 02:50 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15900 الان چه ربطی به درونگراها داشت ؟ما که نشستیم یه گوشه سیبمون گاز میزنیم ولمون کن عامو من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
maaama مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 458 دخترایی که مجردبن برای ازدواج حتما برین پیش مشاور اگه دوست دارین بعد ازدواج با سن کم احساس پیری نکنین حتما برین پیش ی مشاورخوب
اوحدیخوب عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 176 عزیزم چی شده منم زن داداشم فوق العاده درون گراعه من برون گرا خیلی سخت میتونم باهاش ارتباط بگیرم بیشتر وقتا که پیش همیمی حس میکنم کلافه میشه من خیلی حرف میزنم و پر انرژی ام ولی اون بیشتر دوست داره ساکت باشه و محیط آروم باشه
maaama مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 458 عایا من گفتم طرفم درون گرا یا برون گراس که میگین درون گراها خوبن فلانن
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 4170 آره درکت میکنم الان یه هفتس بی دلیل پشتشو بهم میکنه میخوابه روزام خیلییی کم حرف شده خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
maaama مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 458 عزیزم چی شده منم زن داداشم فوق العاده درون گراعه من برون گرا خیلی سخت میتونم باهاش ارتباط بگیرم بیشت ... چی بگم خواهر اوایل همه چی عالی بود الان ولی گاهی ...اومدم اینجا یکم دلم سبک شه اما نمیدونم چرا نینی سایت فقط حمله میکنن کاربراش
maaama مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 458 آره درکت میکنم الان یه هفتس بی دلیل پشتشو بهم میکنه میخوابه روزام خیلییی کم حرف شده دقیقا حال روز الان من اینه واقعا چه گناهی کردیم ما گاهی ب خودش میگم جواب خدارو چی میدی ک ب همین راحتی روزمو خراب میکنی حالمو خراب میکنی روانمو داغون میکنی
اوحدیخوب عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 176 چی بگم خواهر اوایل همه چی عالی بود الان ولی گاهی ...اومدم اینجا یکم دلم سبک شه اما نمیدونم چرا نینی ... همسرت درون گراعه ؟ ان شاالله بزودی حل بشه مشکلت و از ته دلت بخندی
جنگل_سوخته عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2161 برای هردو بنظرم غذابهولی برای برون گرا بیشترفک کن دلت صحبت میهواد محبت میخواد و...طرف ام خنثیی مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟
maaama مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 458 همسرت درون گراعه ؟ ان شاالله بزودی حل بشه مشکلت و از ته دلت بخندی اره عزیزم الان خواهرم پیشمه ولی نمیتونم باهاش درد و دل کنم نمیخوام اونا رو هم ناراحت کنم
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 4170 دقیقا حال روز الان من اینه واقعا چه گناهی کردیم ما گاهی ب خودش میگم جواب خدارو چی میدی ک ب همین راحت ... چی ج میده الان تقریبا ۵۰ روز نزدیکم نمیشه یا پشت میکنه یا بهونه میاره حوصله ندارم و خوابم میاد و... خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز