افسردهههعه مدیر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 عنوان خوابگاهی ها بیان فقط | مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 84 پست چطوری مامانتونو راضی کردین بخاطر دلتنگی مال من اصلا راضی نمیشهمیشه ها ولی دلم می مونه سمتش میگه میدونم گریه میکنه... 1404/02/19 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 توام تو رابطه ای ؟ اره منم دوسال.. شهر دوریم تو به خانوادت گفتی ؟
افسردهههعه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 اره منم دوسال.. شهر دوریم تو به خانوادت گفتی ؟ چند سالته عزیزم؟ماهم شهر دوریم ۹ ساعتی شما چقدر؟خونوادم که فقط مامانم و زن داداشم میدونن اونم که انقد پیش این دوتا بریز و بپاش گرد ایمان آوردن به دوس داشتنش شما چطوری همو میبینین هر چند وقت یه بار؟
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 چند سالته عزیزم؟ماهم شهر دوریم ۹ ساعتی شما چقدر؟خونوادم که فقط مامانم و زن داداشم میدونن اونم که انق ... ۲۵سالمهفاصلمون ۱۲ ساعتی میشه الان چند ماهه به خانواده گفتم به شدت مخالفن طوری که گفتن دیگه پول خرجی هم بهت نمیدیم 😶 منم مجبور شدم برا اینکه آروم بشن الکی گفتم تموم کردیم با هماوایل هر ماه یبار اون میومد ولی الانا کمتر مثلا دوماه یبار یا حتی بیشتر..
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 چند سالته عزیزم؟ماهم شهر دوریم ۹ ساعتی شما چقدر؟خونوادم که فقط مامانم و زن داداشم میدونن اونم که انق ... شما چطور؟
افسردهههعه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 ۲۵سالمهفاصلمون ۱۲ ساعتی میشه الان چند ماهه به خانواده گفتم به شدت مخالفن طوری که گفتن دیگه پول خرجی ... مخالفت ها که عادیه پسره هم سنه باهاتون؟حالا چطوری آشنا شدین
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 مخالفت ها که عادیه پسره هم سنه باهاتون؟حالا چطوری آشنا شدین مخالفتشون اخه خیلی زیاده من نمیدونم چطوری باهاشون مقابله کنم حتی میترسم بزنن منواره هم سنیم .. تو مجازی آشنا شدیم
افسردهههعه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 شما چطور؟ ۲۰ سالمه حالا پسری که باهاش در ارتباطی شغلی چیزی هست که در آخر سر خونوادت باهاش کنار بیادراستی با ماشین خودش میاد دیدنت یا اتوبوس...
افسردهههعه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 مخالفتشون اخه خیلی زیاده من نمیدونم چطوری باهاشون مقابله کنم حتی میترسم بزنن منواره هم سنیم .. تو مج ... خونوادت انگار خیلی سخت گیرننننن دخترر
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 ۲۰ سالمه حالا پسری که باهاش در ارتباطی شغلی چیزی هست که در آخر سر خونوادت باهاش کنار بیادراستی با م ... اره کارش خوبهنه با اتوبوس خیلی خرجا زیاد میشه خیلیییبرا همین دیگه دیر به دیر همو میبینیم
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 مخالفت ها که عادیه پسره هم سنه باهاتون؟حالا چطوری آشنا شدین اون چند سالشه؟
افسردهههعه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 اره کارش خوبهنه با اتوبوس خیلی خرجا زیاد میشه خیلیییبرا همین دیگه دیر به دیر همو میبینیم کجا میرین برای دیدن هم؟ما هتلی که میاد شب می مونه صبحش میاد تا ظهر پیش همیم حالا چطوری از خونه میزنی بیرون میری پیشش؟؟؟
افسردهههعه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2517 اره کارش خوبهنه با اتوبوس خیلی خرجا زیاد میشه خیلیییبرا همین دیگه دیر به دیر همو میبینیم احتماله اختلاف فرهنگی اینا هم دارین درسته؟
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 خونوادت انگار خیلی سخت گیرننننن دخترر اره متاسفانه ولی کاش زودتر مطرح میکردم با خانواده واقعا دلیل ندارع انقد یه رابطه کش بیاد شما گفته بودی ۵ سال با همین بنظرم اکه پسر سنش و وضع مالیش اوکیه دیگه بگبن به خانواده ها
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 کجا میرین برای دیدن هم؟ما هتلی که میاد شب می مونه صبحش میاد تا ظهر پیش همیم حالا چطوری از خونه میزنی ... بیرون همو میبینیمدانشجو ام شهر خودمون نیستم
شبنمسنایی عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 661 احتماله اختلاف فرهنگی اینا هم دارین درسته؟ اره داریم. بیشتر با دور بودنش مشکل دارن میگن نمیتونیم نحمل کنیم دخترمونو سالی یبار ببینیم