2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی رو میشناسم

سر به زیر بود

چشم و دل پاک

سرشو بالا نمیاورد زنی رو ببینه

مغرور و تخس

ادعا میکرد نماز خونه

باهاش رفتم تو رابطه فهمیدم شیطون از این درس میگیره

چشاتو وا کن لطفا

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

یکی رو میشناسمسر به زیر بودچشم و دل پاکسرشو بالا نمیاورد زنی رو ببینهمغرور و تخسادعا میکرد نماز خونه ...

همون اگه خیلی خوب بود وارد رابطه نمی‌شد. لطفا نگو چه ربطی داره! ربط داره که می‌گم...

پسر مذهبی واقعی دوس دختر نمی‌گیره، کسی که واقعا مقید باشه.

البته من خودم مذهبی نیستم...

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

همون اگه خیلی خوب بود وارد رابطه نمی‌شد. لطفا نگو چه ربطی داره! ربط داره که می‌گم...پسر مذهبی واقعی ...

گفتم که ادا در میاورد

و اینجوری شکار میکرد دخترای ساده رو

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

گفتم که ادا در میاوردو اینجوری شکار میکرد دخترای ساده رو

نمونش یکی هس تو دانشگاه ما. پسره تموم مراسمای مذهبی رو شرکت می‌کنه، آروم و بی سر و صداس، ریش مذهبی می‌ذاره لباساش آستین بلند، کت شلوار می‌پوشه، همشم عکس پروفایلاش اینان که رفته مشهد و .... یعنی اساتید دانشگاه بهش ایمان اوردن... من خودم به شخصه مچشو بارها با دخترای مختلف گرفتم... 

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

نمونش یکی هس تو دانشگاه ما. پسره تموم مراسمای مذهبی رو شرکت می‌کنه، آروم و بی سر و صداس، ریش مذهبی م ...

اینا خیلی آشغالن