2777
2789
عنوان

ولی خوشبختی باید برای همه بود

222 بازدید | 18 پست

نه فقط یه عده خاصی

فرقی دارن آدما باهم مگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بعد میگن خدا عادله

تنها چیزی که به عدالت تقسیم کرده ، مرگه

که البته اون هم بعضیا در نهایت خوشبختی میمیرن

بعضیا هم حتی کفن ندارن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن خونشون قرمزتره

عزیز کردن:) 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بعد میگن خدا عادلهتنها چیزی که به عدالت تقسیم کرده ، مرگه

همون مرگم عادلانه نیست

الان میان میگن ظاهر زندگی خودتو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.یا میگن حتما حکمتی هس یا میگن خوشگلا بدبختن زشتت شانس دارن ...اینم میگن هیچ کس خوشبخت کامل نیست اما من با چشام میبینم چقدر بعضیا خوشبختند از نظر سلامت خوشگلی پول خانواده جایگاه اجتماعی طرف خداروهم بنده نیست

بچه های کار بچه های بی شناسنامه بچه های کارتن خواب رو وقتی با بچه های دکترا بچه های ثروتمندان مقایس ...

نمیشه هم بود فرقشون چیه مگه اونا حق زندگی ندارن؟ 

الان میان میگن ظاهر زندگی خودتو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.یا میگن حتما حکمتی هس یا میگن خوشگلا ب ...

هعی خواهر خودشونو گول نزنن چیکار کنن🙂

بیخیال اسی😄زندگی واسه بچه پولدارا و بچه خوشگلاستما فقط اومدیم از دور خوشبختی اونا رو ببینیم

خب چرا:)))) 

هعی خواهر خودشونو گول نزنن چیکار کنن🙂

اره من عدالت خدارو قبول ندارم یکی عمر وجوونیش با بدبختی گذشت یکی تو اوج خوشبختی..دیگ کی میخواد عمر و جوونی مارو برگردونه..من بخدا گفتم اگ من تو سن ۵۰سالگی بشم زیباترین زن جهان بشم پولدارترین آدم دنیا ولی دیگ فایده نداره چون عمرو جوونیم رفته ..هرچی بوقتش قشنگه