بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
خودش شوخی میکنه و هرچی بگه انتظار داره من ازش استقبال کنمولی من چیزی بگم بهش بر میخوره کلا سریع جبه ...
خب ی مدتی اصلا باهاش شوخی نکن
نمیگم باهاش سرد شو نه
فقط شوخی نکن
ببین اوکی میشه ؟
بعد اگ اعتراض کرد بگو من میبینم هرچی میگم ناراحت میشی
دیگه سعی میکنم جدی باشم
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
من سر درد دل کردن باهاش اینطوریه یعنی کافیه باهاش مثلا در مورد کارای مامانم درد دل کنم نگه میداره ی بحثی ک میشه میزنه تو سرم منم سعی میکنم ساکت باشم حرف نزنم همه چیو تو دلم نگه میدارم یا از لحظه ای ک میاد خونه دو ساعت سه ساعت با خواهربرادراش یا دوستاش تلفنی حرف میزنه وقتی میگم چی میگین این همه حرف اونم دو کلمه میگه دیگه میره تو گوشیش مرد خوبیه ها از همه لحاظ بهم میرسه هیچی کم ندارم ولی همین ک حرف نمیزنه با محرم زندگیم نمیتوتم راحت درد دل کنم خیلی عذابم میده غصه میخورم بعضی وقتا غمباد میکنم گلوم درد میگیره 🥲😊