2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

425 بازدید | 33 پست

سلام خانما

من یه کاری کردم... لطفا یه کمکی برسونید ازینجا ب بعد چیکارکنم

بنده یک ماه و نیمه باردارام اونم باکلی درمان،شوهرم خیلی بد رانندگی میکنه همش در حال تصادف کردنیم منم نصف جون میشم تا میرسیم خونه یا از روی سرعت گیرا و دست اندازابدون ترمز باهمون سرعت رد میشه من میرم بالا باز میام پایین...یه اوضاعیه اصلا رعایت نمیکنه که شاید من درد داشته باشم خودم که هموروئید هم جدیدا گرفتم و موقع نشستن خیلی مقعدم(باعرض پوزش ) درد میکنه دیگه باضربه که بماند

خلاصه سرتومو درد نیارم همین چند دقیقه قبل داشتیم از دانشگاه میومدیم که ازهمین مواردپیش اومد منم این دفعه دیگه عصبانی شدم دعواش کردم شوهرمم شروع کرد به بدوبیراه گفتن به ماشین جلویی که مقصر اونه در صورتی که مقصر خودش بود منم از این رفتارش ک ب مردم توهین میکنه خیلی بدم میاد عصبانی شدن گفتم توهم بدترازمامانت گارهودتونمیبینی برای بقیه ایرادمیگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه رانندگي بلد نيستن؟ رانندگي كه فقط گاز دادن نيست  شايد مهارتش كمه و نمي تونه دنده عوض كنه ...

نه اصلا بعضیا رانندگی هم بلدن اما خیلی تند و عصبی رانندگی میکنن ما هم یکیشو داریم

گفتم توهم بدترازمامانت کارخودتو نمیبینی از مردم ایراد میگیری اونم عصبانی شد ک تو ترسیدی چرا رومامانم خالی میکنی چرا اسمشو میاری آخه مادرشم خیلی ازین اخلاقاداره میشینه به ملت کلی حرف میگه منم متنفرم ازین کار 

اومدم خودمو توجیه کنم گفتم آخه مامانتم کارای پسرای خودشو نمیبینه از بقیه ایراد میگیره توهم رانندگی بد خودتو نمیبینی به مردم توهین میکنی 

الان قهره مثلا خیلی ناراحته گفت ظهرم دیرمیاد

گفتم توهم بدترازمامانت کارخودتو نمیبینی از مردم ایراد میگیری اونم عصبانی شد ک تو ترسیدی چرا رومامانم ...

خوب ترسيدن عاديه كه... اونم با اين روش رانندگي... راننده اوني هست كه مسافر آب توي دلش تكون نخوره 

سلام؛ مردا کلا تو رانندگی یکم حول میزنن، بهش بگو رانندگی خوب به سرعت نیست به اینکه سرنشین احساس امنیت وراحتی کنه، یا ببرش پیش دکترت که اون بهش بگه که این تکون های ماشین و... برات خوب نیست چون حرف دکتره قبول میکنه، دیگه جلوت جبهه نمیگیره

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
گفتم توهم بدترازمامانت کارخودتو نمیبینی از مردم ایراد میگیری اونم عصبانی شد ک تو ترسیدی چرا رومامانم ...

آهان یه نکته دیگه کشف کردم،شوهر منم وقتی از رانندگیش ایراد میگیرم بهش.برمیخوره و دعوامون میشه،جدیدا بهش میگم میبینی که مردم چه بد رانندگی میکنن تو رعایت کن عزیرم،والااااا،دیگه چاره ندارم

نه اصلا بعضیا رانندگی هم بلدن اما خیلی تند و عصبی رانندگی میکنن ما هم یکیشو داریم

دقیقا همینجوریه ازبس که میخواد همه کاراروانجام بده به موقع برسه تند میره ماشین هم داغون شده

اگه تهران زندگی میکنید، بهش بگو بره کارتینگ ماشین سواری، که زیر نظر مربی هم انرژیش برا تند رفتن خالی میشه و هم خیلی مهارتش میره بالا، تلویزیون دیدم نشون میدن، که لایی و دریفت و.. رو زیر نظر مربی تمرین میکنن،توی پیست آزادی

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜