2777
2789
عنوان

با چه زبونی؟؟؟؟

116 بازدید | 10 پست

سلام.

بچها من بچم بیست ماهشه و خب بطبع شیطونی زیاد میکنه.وقتی خستس عصبی میشه و جیغ میزنه

خانواده شوهرم عصبی و لجبازن هی دعواش میکنن!

من جرات ندارم حرفی بزنم چون شوهرم پاچمو میگیره.

البته مادرشوهرم تا حدی طرف منه،چون مادره و میفهمه. 

اما واقعا نمیدونم به چه زبونی بگم سر بچه داد نزنن یا باهاش لجبازی نکنن؟

هرروزم میخان ببیننش،اگه بگم نه ناراحت میشن اگرم بزارم بره خب لحباز و عصبی شده بچم شوهرمم اصلا حالیش نیس خ دش ازونا بدتره همشم بخاطر اخلاق گند و نچسب باباشونه که اینحوری تربیت شدن.

خونمون جداست ولی نزدیکه.

امکان جابجایی فعلا ندارم.

😈😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معذرت میخوام که راه حل ندارم اما نظر میدم!فقط میخوام بگم که هرجوری شده حتی به قیمت دعوا با شوهرت جلوی اینو بگیر منم عین بچه ی شما بودم الان با هر چیز کوچیکی زود گریم میگیره و عزت نفس کمی دارم وعصبی...

اگه دعوا کردن دعوا راه بنداز شوهرت هم پاچه میگیره بگیره هیچ مهم تر بچه شما نیست بهتره هم کمتر بری بیای کلاسی چیزی بنویس کمتر وقت رفت و آمد کنی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

ینی به تمام معنا عاجز و درموندم.

یا همش دعا میکنم خونم برهذیه شهر دیگه که حداقل هفته ای یکبار ببینمشون که زورم نیا 

یا کلا باباش بمیره و من از دست اخلاقی گند لجبازش راحت شم یا منو بچم بمیریم باهم.

😈😇
من معذرت میخوام که راه حل ندارم اما نظر میدم!فقط میخوام بگم که هرجوری شده حتی به قیمت دعوا با شوهرت ...

منم اینطورم همش تقصیر خانوادم بود

اگه دعوا کردن دعوا راه بنداز شوهرت هم پاچه میگیره بگیره هیچ مهم تر بچه شما نیست بهتره هم کمتر بری بی ...

نمیتونم مگر خونمو کلا دور بشه. همه وقتمم تو خونه گرفته میشه.

😈😇
نمیتونم مگر خونمو کلا دور بشه. همه وقتمم تو خونه گرفته میشه.

خوب همون لحظه که داره اینجوری میشه بگو لجبازی نکنین با احترام و اگه الکی دعوا میکنن آروم بگو از سر صلح با شوهرت وارد شسو بگو لجبازی بدتر بچرو پرخاشگر میکنه و چوبشو ما میخوریم چون من فلانی دوست دارم میتونم بگم اینجور مواقع تو بگو

(یه بار بچه برادرم که بزرگتر از بچه من هست لگدی به پسر من زد دوسال بزرگتره بعد داداشم و زنداداشم به جای اینکه بگن نکن هر هر خندیدن منم جنان شستم گذاشتمشون کنار )

خوب همون لحظه که داره اینجوری میشه بگو لجبازی نکنین با احترام و اگه الکی دعوا میکنن آروم بگو از سر ص ...

دیگه حالا به مادرش گفتم. گفتم شما از طرف خودت بگو تو جمع سر بچه تشر نزنه. 

😈😇