درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 عنوان بالاخره اومدن خواستگاری 295 بازدید | 19 پست خلاصه میگم....ک ما۸سال دوست بودیم بلاخره بعدازکلی بحث به اینجارسیدیم ک کافیه یعنی واقعا خسته شده بودم واونم کوتا اومدو خانوادش اومدن قراربود۲تا خانوم بیان ولی یک ایل اومدن میگم کیا بودن اون بچه هایی ک توتاپیک قبلم شرکت کردین راهنماییم کردین ممنون ازتون... واینکه تاپیک قبلم ک گفتم برم پیششون یانه الان میگم چیشدبلاخره چیکارکردم😂😂 1404/02/19 | 00:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lianamt عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1271 عزیزم تو دوران دوستی تون مادرش باهات ارتباط داشت؟ دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 عزیزم تو دوران دوستی تون مادرش باهات ارتباط داشت؟ نه فقط گاهی ک حرف میزدیم اون میگف سلام برسون
درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 یعنی خانوادش ۸ سال مخالفت میکردن ؟ نه شرایط کاری و اقتصادی اینا جور نمیشد ک اخرم نشد ولی بلاخره تموم کردیمازخداشونم بود
تانیا66 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 2391 نه شرایط کاری و اقتصادی اینا جور نمیشد ک اخرم نشد ولی بلاخره تموم کردیمازخداشونم بود یعنی چی تموم کردین مگه نمیگی بهم رسیدین ؟
lianamt عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1271 نه فقط گاهی ک حرف میزدیم اون میگف سلام برسون منم دوستم چند ساله مامانش برام سوغاتی کادو داده منم چند برابر فرستادم ولی خواستم تشکر کنم گفتن خجالتیه خیلی دلم گرفت خیلی دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 یعنی چی تموم کردین مگه نمیگی بهم رسیدین ؟ رابطه ۸ساله رو به نتیجه داریم میرسونیم منظورم این بود😁خواستم بگم بقیشو ک همه رفتن متاسفانه
تانیا66 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 2391 رابطه ۸ساله رو به نتیجه داریم میرسونیم منظورم این بود😁خواستم بگم بقیشو ک همه رفتن متاسفانه آهان پس مبارکه ، اشکال نداره تعریف کن بقیه هم میان
درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 منم دوستم چند ساله مامانش برام سوغاتی کادو داده منم چند برابر فرستادم ولی خواستم تشکر کنم گفتن خجالت ... ولکن اشکال نداره سخت نگیرمن اصلادلم نمیخواس ارتباط داشته باشم بامامانش...امروزم دیدمش حس خوبی نگرفتم اولش😁
درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 براخواستگاری یه شلوار مشکی گشادویه شومیزقلاب بافی کوتاه پوشیده بودم ک استین حریر بود وتقریبا نازک زیاد بدن نما نبود اماده بودم دوتا خانوم بیان....
درحال_رسیدن_بهم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 108 ولی ۳تا خاله هاش ۱زندایی ۲ عمه ومامانشو باباشو دایش اومدن من اماده نبودم برم پیش اقایون ازقبل هم کلا پیش دوتا خانومم نمیخواستم برم تاجایی ک میتونستم مقاومت میکردم نرم ولی خب اماده هم بودم برااون دوتاخانوم
lianamt عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1271 ولکن اشکال نداره سخت نگیرمن اصلادلم نمیخواس ارتباط داشته باشم بامامانش...امروزم دیدمش حس خوبی نگرفتم ... چرا خودشو گرفت؟ دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻