2777
2789
عنوان

تاپیک شادونکی انگار دروغ بگو 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 114 پست
شاید هم خونه شوهرشه،چون کاربران خیلی بهش توپیدن اومده الکی میگه بیرونم،این جورزنا شوهرشونو هرچقدر هم ...

این خیلی محتمله

تاپیکای قبلیشم بود میگفت خونه اتاق خواب ندارن ولی میخواد بچه بیاره که رابطش با شوهرش محکم شه

حالا باز ما که درجریان نیستیم کامل قضاوت درست نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خلاصه از چیزای ک گفته بود بگید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عصری میگف شام خونه خواهرمم خب شبم میموندی مگه میشه مگه داریم

توی تاپیک آخرش میگفت از صبح گرسنه ایم هیچی نخوردیم حرفاش یکدست نبود 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

یه خانم بهش گفت عکس بده بتونیم بهت اعتماد کنیم خیریه داریم کمکت میکنیم بازم نفرستادم اگر واقعا توی ا ...

شاید همینطور هست که میگین 

من تااخر نخوندم 

چند صفحه اول خوندم  بدونم موضوع چیه .

اگه دروغه واقعا کارشون زشته   پربازدید چی بهشون میرسه  کاش تو زندگیشون همینقدر تلاش میکردن 

حالا عکس میداد شما میتونستین چه کاری واسش کنین ?!

یه درصد احتمال بدین راست میگه ، خیلی راحت قضاوت میکنید ...

به هر حال براش دعا کنین اگه حقیقته خدا کمکش کنه اگه هم نیست خدا به راه راست هدایتش کنه.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

تاپیکای قبلبشو خوندی؟همشون بهم مرتبط بودن آخهببین ممکنه دروغ باشه چون تازگیا نی نی سایت شده منبع مسخ ...

مطمعنی راست میگه

این همه کاربرو با غم خودش شریک کرده چرا به عکس نداد همه مطمعن بشن من نمیگم دروغ میگه ولی رفتارش نشون ک میده

این خیلی محتملهتاپیکای قبلیشم بود میگفت خونه اتاق خواب ندارن ولی میخواد بچه بیاره که رابطش با شوهرش ...

راستش من خیلی ازاین خانمادیدم،متاسفانه تومنطقه ما داشتن شوهر هرچند معتاد دزد،کتک زن روبهتراز مجردی می دونن

آخه ایشون یک ساله کاربری رو داره بعد کل تاپیکاش راجب همین موضوعهواقعا اگه دروغ بوده که خدا منو لعنت ...

بله منم میخواستم همینو بگم رفتم کل تاپیکاشو زیرو رو کردم به نظر مشکلاتی داره اما چرا عکس نداد عحیب بود برام😐☹☹☹

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

طلاق گرفته

از ازدواج قبلیش یه پسر ۱۱ ساله داره 

شوهر الانش از قبل یه دختر ۹ ساله داره که باهم زندگی می‌کنن

بعد شوهره اینو پسرش رو می‌زنه همه‌ش خانوم هم نه تنها می‌ترسه جدا شه چون مردم چی می‌گن که می‌خواد بچه هم بیاره.

حالا کاش دروغ باشه.

.She's somebody , not some body.  

برو بخون تامیکاش هست فقط قفل کرده

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

2790
2778
2791
2779
2792