2777
2789
عنوان

عفونت گوش میانی

232 بازدید | 11 پست

دوستان کسی تجربه عفونت گوش داره توروخدا راهنماییم کنید هر دکتری رفتم خوب نشدم قطره و‌چرک خشکن هم جوابگو‌نیس ب احتمال زیاد باید عمل کنم ولی میترسم سخت باشه عملش کیا تجربه داشتن بدون عمل خوب شدن آب پیاز ریختم انبر نسا دود دادم هر کاری کردم ولی خوب نمیشه قطره سیپروزونیت و کلوترمایزول استفاده میکردم و چندین دوره قرص اموکسی کلاو ۶۲۵و سیپروفالکساسین۵۰۰استفاده کردم سه ماه خوب نشدم صدای سوت ممتد تو‌گوشم میاد کلافه شدم ولی خواندم یکی نوشته بود باید بری آزمایشگاه نوع عفونت رو تشخیص بدن ولی هیچ دکتری برا من تجویز نکرد و آمپول جنتامایسین هم استفاده نکردم توروخدا کسی تجربه داره بهم بگه چیکار کنم و تو شیراز کدوم دکتر عالیه برم ممنونم خدا ب همه سلامتی بده 

منم اینجوری شدم زمستون البته یه دکتری گفت عفونته چند تا آنتی بیوتیک داد خوب نشدم رفتم دکتر حلق و بینی گفت آب جمع شده پشت پرده گوش همون گوش میانی انگار دوتا قرص داد خوب شدم

عزیزم شوهرم ب همین دچار شد ولی با چنتا داروی ساده رفع شد نمی‌دونم شما چرا با این همه دارو خوب نشدی ب هرحال انشالله زودتر سلامتیتو به دست بیاری 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منو دخترم. عفونت گوش میانی هیچ ربطی به قطره نداره چون گوش بیرونی راهش غیر ارادی بستس. من حتی شنوایی‌ کم شده بود . شربت زادیکس  بهم داد دکتر اما این اسم ایرانیش بود من خارجی‌شو گرفتم. یه هفته خوردم عالیه بود

منو دخترم. عفونت گوش میانی هیچ ربطی به قطره نداره چون گوش بیرونی راهش غیر ارادی بستس. من حتی شنوایی‌ ...

منم شنواییم کم شده ترشح میاد از گوشم آره قطره جواب نمیده ینی شما با استفاده از این شربت خوب شدین ؟

عزیزم شوهرم ب همین دچار شد ولی با چنتا داروی ساده رفع شد نمی‌دونم شما چرا با این همه دارو خوب نشدی ب ...

ممنونم انشالا ک سالم باشید واسه منم دعا کنید 

سلام شما خوب شدید؟ من دوباره خلط داشتم امروز گوشم کیپ شده دردم میکنه😢 چرا اخه همش اینجوری میشه

سلام ن هنوز درگیرم عفونت میاد از گوشم کیپ میکنه فشار میاد ب سرم ک حالم بد میشه