2777
2789
عنوان

ضامن

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست
منم سرطان دهان دارم پیش دکتر کاظمیان رفتم پرتودرمانی و جراح دکتر قراجه ای بود می تونم درخواست بدم بب ...

سلام شماهم اگرهستید خواهش میکنم پاسخ بدید سوال دارم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
سلام هستید خواهش میکنم جواب بدین چندتا سوال دارم

هستم بپرس عزیزم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هستم بپرس عزیزم

عزیزم من شوهرم درطول درسال خیلی افت میزنه البته چندتا دندون خراب داره و خیلی دهنش آفت داده مثلا اینه هفته خوب میشه دوهفته بعد مجدد میزنه پارسال کمتر میزد امسال دائم میزنه.تازه افت خوب شده بود میبینم رو زبونشیه زخم شده سیاه رنگ و زبون اندازه یه سانت زخم. انگاد برش خورده سیاهه.

چندماه پبش دوسه بار لثه ش بازشدخون اومد میگه اونجا ریشه دندونمه دندون شکسته ریشه ست.

نمیدونم والا چکارش کنم دکترم نمیاد پارسال یه ازمایش خون دادخوب بود

اهل مشروباتم تفریحی هست

میشه بدونم علائم همسرت چی بود

بفرمایید

من شوهرم درطول درسال خیلی افت میزنه البته چندتا دندون خراب داره و خیلی دهنش آفت داده مثلا اینه هفته خوب میشه دوهفته بعد مجدد میزنه پارسال کمتر میزد امسال دائم میزنه.تازه افت خوب شده بود میبینم رو زبونشیه زخم شده سیاه رنگ و زبون اندازه یه سانت زخم. انگاد برش خورده سیاهه.

چندماه پبش دوسه بار لثه ش بازشدخون اومد میگه اونجا ریشه دندونمه دندون شکسته ریشه ست.

نمیدونم والا چکارش کنم دکترم نمیاد پارسال یه ازمایش خون دادخوب بود

اهل مشروباتم تفریحی هست

شما علائمتون چی بود

عزیزم من شوهرم درطول درسال خیلی افت میزنه البته چندتا دندون خراب داره و خیلی دهنش آفت داده مثلا ای ...

حتما ی دکتر برن جهت نمونه برداری انشالله چیزی نیست ولی اگر هم باشه زود جلوش گرفته بشه

حتما ی دکتر برن جهت نمونه برداری انشالله چیزی نیست ولی اگر هم باشه زود جلوش گرفته بشه

بله نمیادبخدا سابقه ژنتیک سرطان دارن از نوع دیگه .

ولی کلا نمیاد دکتر پیگیر نیست

شما با چه علائمی متوجه شدید?

بله نمیادبخدا سابقه ژنتیک سرطان دارن از نوع دیگه .ولی کلا نمیاد دکتر پیگیر نیستشما با چه علائمی متوج ...

من هم دندون شکستخورده لثه داشتم خون میومد رنگ سفید آبی شده بود سقف دهانم

من هم دندون شکستخورده لثه داشتم خون میومد رنگ سفید آبی شده بود سقف دهانم

اها درسته نه این سفید ابی نیست سقفش هرچی هست از لثه ها و لب دزبان همش آفت میزنه سفید رنگ باراوله میبینم سیاه

زبان رو تو اینترنت بزنید سرطان زبان دور از جون شکل زخم رو نشون میده

این چیزا شوخی نیست بگو حتما بره نهایت می خواد ی روز از کارش بزنه انشالله حتما هم چیزی نیست اگر هم یک درصد باشه خدانکرده زود جلوش رو میگیره

سلام عزیزم شوهرت خوبه؟ خودت خوبی؟

شکر عزیزم

میگذره

ممنون بابت جویای حالمون

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا