2777
2789
عنوان

میرم خودم بکشم

98 بازدید | 6 پست

اون از اینکه رفتم‌نذری بدم جای حرم همه اش ریخت

اینکع اینجا درد دل کردم تاپیکم بستن وفحاشی 

به بیمارم شمارع ام دادم لطف کردم دستم گازگرفت 

خیلی زیاد و زیاد واقعا 

دیگه واقعا خسته ام 

هرچی خوبی میکنی هیچی نمیشه 

انگار دارم تو زمین جهنم محبت میکارم 

خسته ام نه میشه رفت سرکار نه خونه نه زندگی کرد 

خب خودتو بکشی چی میشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر درد نمیکشم الان سر کارم انقدر سراپا وایستادم نمیتونم تو‌ رو پام وایستم

پس جای من باشی چیکار میکنئ 

۲۸سالمه نصف بیشتر موهام سفید شده از فشار روحی روانیه مریضی پسرم الزایمرم گرفتم قلب درد دارم دستم تاندونش کش اومده  دیسک کمر گرفتم 

در بیست چهار ساعت ۳/۴ساعت خواب دارم که اونم با استرسه 

کل روز مشتری دارم همش سرپام 

بچه ام عذاب میکشه کاری از دستم برنمیاد 

از اسمان سه تا سنگ بیاد یکیش میاد مستقیم میره تو ک.ون من .

تو که بدتر ازمن نیستی که

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انقدر درد نمیکشم الان سر کارم انقدر سراپا وایستادم نمیتونم تو‌ رو پام وایستم

کآرت چیه؟ نمیتونی بشینی؟

واریس میگیری 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی