2777
2789
عنوان

کیا به چهرشون کمتر می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده سال خیلیههههه

والا

البته الان یکم وزن اضافه کردم بهتر شدم

ولی چهره بیبی فیسه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اسی حرفه ای که توش کار می‌کنی پول خوبی داره؟یه نرخ ماهانه میگی لطفا ممنون میشم

ببستگی به جایی که زندگی میکنی سالن و درصدی که صاحب سالن میگیره تجربه و مهارتت داره

کاشت ناخن ماهانه شاید 35 تومن، شنیون هم 40 تومن البته درامد ثابتی نیس و تغییر میکنه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

من؟ دو تومن بیشتر از پایه حقوق می گیرم

نه اون کاربری که شینیون و ناخون کاره

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

ببستگی به جایی که زندگی میکنی سالن و درصدی که صاحب سالن میگیره تجربه و مهارتت دارهکاشت ناخن ماهانه ش ...

مرسی عزیزم💙

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙