2777
2789
عنوان

کیا به چهرشون کمتر می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به من میات 25 سالم باشه یا نه؟

اسی حرفه ای که توش کار می‌کنی پول خوبی داره؟

یه نرخ ماهانه میگی لطفا 

ممنون میشم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

بنده 

21سالمه و وقتی ازم میپرسن میخای چه رشته ای بخونی دیوونه میشم اونروز با عموی مامانم بحث کردم که چرا باورت نمیشه من  ۱۵ سالم نیست از آرایشگر سر کوچه بگیر تا .... همینو گفتن بهم یه مدت چاق شده بودم بهتر بود وضعیت 😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بعد سر این موضوع حرص می خوری؟

نه خوشحالم میشم دیگه خواستگار برام پیدا نمیشه عالیه😂👍🏻

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یک همکار دارم ۳۶ سالشهبهش می خوره نهایتن ۲۵ یا ۲۶ سالش باشهبه قول خودش راز خوب موندش ازدواج نکردنشه� ...

جدی چ خوب 

اره بی تاثیر نیس واقعا 

خودمم مجردم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...