2777
2789
عنوان

دعا کنید بچم خوب شه دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 32 پست

خانوما اینی که استارتر میگه اصلاً ربطی به اگزما و خشکی پوست و این حرفا نداره اکتیوز یک نوع بیماری هست که از ابتدا مشخص میشه نوزاد این بیماری رو داره و این بچه ها به شدت به مراقبت نیاز دارن و فکر کنم میگن ژنتیکی هست البته این رو مطمئن نیستم 

استارتر امیدوارم که خدا دستت رو بگیره مشکل نوزادت حل بشه 

و بهت توان و قوت بده 

اگر خفیف باشه و به صورت جدی ازش مراقبت کنید بهتر میشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خانوما اینی که استارتر میگه اصلاً ربطی به اگزما و خشکی پوست و این حرفا نداره اکتیوز یک نوع بیماری هس ...

انشالله نمیدونم چرا اینطور شد ما همچین بیماری نداشتیم تو فامیلمون اصن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگزما به چی داره؟؟؟

دختر منم یه ماهه بود آلرژی به پروتئین گاو داشت 

صورت و بدنش دونه میزد و زبر شده بود وحشتناک 

دکتر شوینده کامان پیشنهاد داد و چند روز با اون شستم و بعد آب کشیدم بدن و صورتشو 

ضمنا کرم اوسرین ثمین اون که رنگ آبی نفتی هست نوشتش بگیر و روزی دو بار بزن براش 

دختر من فقط با این کار و حذف کردن محصولات گاو خوب شد

الهی که به حق امام رضا خوب بشه. اکثر بچه ها تو این سن صورتشون جوشای ریز ریز میزنه تا دو ماهگی خوب میشه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

این بیماری با افزایش سن خودش رو به بهبودی می‌ره .زیاد حمام نکن و از مواد شوینده استفاده نکن زیاد

شما کسیو میشناسین اخه زدم تو اینستا عکسای بدی هست دلم ریش ریش میشه😭😭بچم خیلی نااازه خیلی موهای مشکی لبای قرمز صورت گرد براش میمیرم 😭موهاش دارن میریزن 

کدوم شهری؟ پیش دکتر خوب بردیش؟

پیش دوتا دکتر بردم نظراشون متفاوته یکی کف اوریترودرمی یکی کفت ایکتیوز کفتن شاخه ژنتیکی داره اما اخه ما تو طایفمون نداشتیم چنین چیزی 

اگزما به چی داره؟؟؟دختر منم یه ماهه بود آلرژی به پروتئین گاو داشت صورت و بدنش دونه میزد و زبر شده بو ...

نه اگزما فرق داره 

منم اگزما دارم ولی فقط رو دستمه اونم کم

ولی این بیماری رو کل پوست پخش میشه و حتما باید هر روز پماد بزنن و رعایت کنن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پیش دوتا دکتر بردم نظراشون متفاوته یکی کف اوریترودرمی یکی کفت ایکتیوز کفتن شاخه ژنتیکی داره اما اخه ...

ازدواجتون فامیلی بود؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

شما کسیو میشناسین اخه زدم تو اینستا عکسای بدی هست دلم ریش ریش میشه😭😭بچم خیلی نااازه خیلی موهای مشک ...

اره از اشناهای خییییلی دور تو بچگی و کوچیکی شدید بود الان که بزرگ شده ۵۰درصد بهتر شده ..بعد حمام با گلیسیرین که داخل یک لیتری یه قاشق گلاب خالص ریخته بدنش را ماساژ بده خییییلی تاثیر زیاد داره و اینکه به هیچ عنوان از مواد شوینده محرک و قوی و آب داغ استفاده نکنید .داخل گوشش هم بخاطر پوسته ریزی باید مرتب ساکشن بشه ولی ناراحت نباشید مطمین باش با بزرگ‌شدن و رسیدن به بلوغ خییلی بهتر میشن چون تو بلوغ خود پوست چرب میشه این بیماری هم فروکش می‌کنه خودم دیدم که دارم میگم .

شما کسیو میشناسین اخه زدم تو اینستا عکسای بدی هست دلم ریش ریش میشه😭😭بچم خیلی نااازه خیلی موهای مشک ...

نگران نباش عزیزم .چیز خاصی نیست فقط مرتب از پمادهای ساختنی پوستش را ماساژ بده مطمین باش بهتر میشه گلیسیرین هم خیییلی عالی هست امتحان کن حتما اون عکس گوگل برای زیر شاخه های متنوع این بیماری بوده ...

اشناتون چطوری بود وضییت پوستیش

میگم که تو نوزادی خیییلی خشک و قرمز و ترک ترک بود و کلا شدید بود بعد الان بزگ‌شده ۶۰درصد و شاید هم بیشتر بهتر شده نگران نباش عزیزم دکتر چی گفته