2777
2789
عنوان

وای بخیه هام😭😭😭

747 بازدید | 44 پست
سلام 

زایمان طبیعی کرددم 26 روز پیش

بخیه هم خوردم داخلی. و خارجی

ولی هنوز دوتاش مونده و اویزونه با دستم میکشم درد میکنه

خودش جوش خورده ها اوکیه

ولی اون دوتا نخ هنوز هستن،یکیشون داخل تره یکیشون بیرونی تر

بنظرتون چی بزنم بیوفته؟حتما باید برم ماما بکشه؟ بشدت میترسم و نمیخام برم دست بزنن،بقدر کافی سر زایمان زجر کشیدم

عفونت نمیکنه اگ بمونه؟خودش میوفته؟

سر زایمان اولم زود افتاد و از طرفی بخیه خوب جوش نخورد و عفونت کردد

اینبارم ک اینجوری شده

میتونم بنظرتون اسپری سر کننده ی دندان پزشکیو بزنم اونجا تا بی حس بشه و بخیه روو بکنم ؟(همون اسپری و محلول ک برای بی حسی دندون میزنن، باباام داره خونشون) 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزنید اورژانس ببینید شاید راهنمایی کردن

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید

تجربه زایمان طبیعی ندارم 

ولی خب بد نیست یه معاینه بری پیش دکترت خلاصه وضعیتتو چک کنه 

ضرر که نداره 

درد به اون بزرگی رو تحمل کردی دیگه تهش دو تا بخیه رو بخواد بکشه دیگه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن