2777
2789
عنوان

خلیج عربی😐

538 بازدید | 13 پست

بعد از اینکه گوگل مپ نام جعلی خلیج عربی رو در کنار نام خلیج همیشه فارس قرار داد مردم کشورمون در اقدامی هماهنگ و زیبا بصورت دسته جمعی نمره ضعیف ۱ رو تو گوگل پلی به گوگل مپ دادن و باعث شدن نمره‌ی گوگل مپ از ۴ به ۱ سقوط کنه و جزو بدترین اپلیکیشن های جهان بشه شمام برین این کارو انجام بدین 

خوشحالم که ایرانی بودنمونو ثابت کردیم افتخار میکنم به ایرانم و ایرانی ها🤝🤝

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا کار به اون موضوع نداریم ولی امضای شما بسیار زشت و احمقانه است 

متاسفم واقعا 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

فک  کنم عربا ک و ن ت گذاشتن انقد سوختی امضات ک اخر بیشعوری خانوادگی و فرهنگیته تاپیکاتم ک نگم برات

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

امضات خیلی عالیه بیتی از فردوسی بزرگ در شاهنامه ک در توصیف حمله اعراب ب ایران هستش منم ی مدت پیش تاپیکش رو زدم

واقعا فقط هر کی وطن پرست باشه میتونه این بیت رو درک کنه

ادب و شعور و طرز صحبت و فرهنگ تازی پرستا رو هم پست قبلی میشه دید.انچه عیان است چ حاجت ب بیان است...

امضات خیلی عالیه بیتی از فردوسی بزرگ در شاهنامه ک در توصیف حمله اعراب ب ایران هستش منم ی مدت پیش تاپ ...

خوب کاری کردن تا الان تو امثال تو تا ته بسوزید  هرکااااری هم بکنید لک ننگ و نمبتونید پاک کنید  حالا هی برید شعر بگید 

انگار فقط عربا حمله کردن   مغول و افغان و اسکندر و....  اینهمه مستعمره انگلیس بود چرا هیچی نمیگید یا خوشایند بوده 

از این سوختبد که عربا مسلمونتون کردن تا عمر دارید هزار سال دیگه هم همچنان بسوزید

خوب کاری کردن تا الان تو امثال تو تا ته بسوزید هرکااااری هم بکنید لک ننگ و نمبتونید پاک کنید حالا ...

این بیت از فردوسی بزرگه  

بله کاملا از طرز صحبتتون مشخصه کی سوخته شما هم بخاطر لایکا و طرفدارای ایشون توی اون تاپیک پربازدید سوختید کاملا مشخصه...

خوب کاری کردن تا الان تو امثال تو تا ته بسوزید هرکااااری هم بکنید لک ننگ و نمبتونید پاک کنید حالا ...

لکه ننگو ک شما دارین سعی میکنین پاک کنین چرا ب ما میگید 

چون عرب هنوز هم ب کشور ما دست درازی میکنه و کشورمونو نابود کرده

مردمم اگاهن دیگه شما هم از اون جهت بهت فشار اومده

لکه ننگو ک شما دارین سعی میکنین پاک کنین چرا ب ما میگید چون عرب هنوز هم ب کشور ما دست درازی میکنه و ...

تو چرا سوختی عرب ادمتون کرد بدبخت عربستان رو با ایران مقایسه کن ارههه مقایسه کن از ماشیناش تا ثروتش و تا بی برقی ما حالا هی زر بزن

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
این بیت از فردوسی بزرگه بله کاملا از طرز صحبتتون مشخصه کی سوخته شما هم بخاطر لایکا و طرفدارای ایشون ...

شما بعد از هزار سال هنوز در حال سوختنید انشالله هزار سال دیگه هم میسوزید  حالا هی شعر بگید شعار بدید تاریخی که نمی‌تونید حذف کنید  مهم اینکه تونستن چنین داغی بر دلتون بزارن که فردوسی برای حیثیت از دست رفتتون مجبور بشه این چرت و پرت و بگه چاره ای ندارید  همون مغول و افعان واستون خوبه که چه بلایی به سرتون اوردن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز