2777
2789
عنوان

بچه دوم ناخواسته

6706 بازدید | 32 پست

من یه پسر 17 ماهه دارم. برای این پسرم ما چند سال نازایی داشتیم تا اینکه با میکرو باردار شدم. از اول اقدام تا الان خیلی خیلی اذیت شدم. پسرمم از اول ناآروم و بی قرار بود. ولی من عاشقشم. بعد پسرم چون فکر میکردیم نازا هستیم اصلا جلوگیری نکردیم و الان زده و کاملا طبیعی باردار شدم. من اصلا نه تمایل و نه آمادگی داشتم برای بچه دوم. واسه همین شوکه و افسرده شدم. از طرفی هم دلم میسوزه برای این بچه دوم و عذاب وجدان دارم که چرا نمیتونم از اومدنش خوشحال باشم. میترسم از عهده سختی هاش برنیام. عصبی و افسرده شدم. کمکم کنید و از تجریباتتون بگین دوستان.

خب باید جلوگیری میکردی عزیزم

همیشه ک شرایط به یه نحو نیست

الانم دیگه شده از اومدنش خوشحال باش

ارن هیچ پناهی جز تو نداره 😍🌷🌷🌷

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم جای شما نیستم که براتون تصمیمی بگیرم اما به نظر من فکر کن عیدی خداست قبولش کن

قبولش کردم و اصلا به سقط فکرم نکردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم حس مثبتی بهش داشته باشم. و این خیلی آزارم میده.

استارتر شرایطتت شبیه منه.منم سر پسرم با کلی دردسر حامله شدم ولی دخترم با وجود جلوگیری باردار شدم .سخته ولی هدیه خداست عاشقشم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
قبولش کردم و اصلا به سقط فکرم نکردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم حس مثبتی بهش داشته باشم. و این خیلی آز ...

من میگم این حسی که دارین حس منفی نیست بلکه نگرانیه

به معجزه ای که بار دوم براتون تکرار شده فکر کنید و همه چیز رو به خود خدا بسپارید اگه بعد از سال های نازایی رحمتش رو نشون داده حتما برکت و توان و حوصله روهم عنایت میکنه

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم

چند وقتته ؟شاید چون اولشه.یکم بگذره ارتباط برقرار میکنی باهاش.خیلی خوبه که اختلاف سنیشون نزدیکه البته بیشتر برای خودشون

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
قبولش کردم و اصلا به سقط فکرم نکردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم حس مثبتی بهش داشته باشم. و این خیلی آز ...

اگه فقط مشکل اینه به مرور درست میشه مطمعن باش تکوناش بزار شروع بشه دلت قنج میره براش

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

منم مثل شما بودم

البته بچه اولم دو سال و سه ماهش بود که باردار شدم

هیچی دیگه

خیلی از نظر روحی داغون شدم

بعد زایمان خیلی سخت بود برام

اما الان ۴-۷ ساله اند

همش به دومی میگم قربونت برم خودت اومدی

بچه دوم خیلی هم شیرین و خوشبخته

عذاب وجدان نداشته باش

همه بچه دومیا مثل همن خواسته و ناخواسته

مثل اولی ادم ذوق نداره خوب

ولی وقتی میان ادم میبینه که مثل اولی دوستش داره

تازه چون از همون اول همبازی دارن

و پدر مادر باتجربه،

خیلی هم خوشبخت تر از اولین

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

به این فکر کن که چندسال دیگه باید راه وحشتناک میکرو رو دوباره طی میکردی

اون سونوها و روزی چن تا آمپول دردناک و رفت و آمد و استرس وحشتناک

الان خدا بهت هدیه داده اینو

اگه میتونی یا پرستار بگیر یا ازینو اون کمک بگیر کمی به خودت برس. برو یوگا یا گردش و تفریح

استرست فقط باعث میشه بچه دومت هم ناآروم شه و دوتایی اذیتت کنن

استارتر کاملا میفهممت

دقیقا شرایط شما رو تجربه کردم

پسر اولم رو بعد از ۶ سال نازایی خدا بهم هدیه کرد...

و دقیقا ۱۰ ماهگی پسرم من مجدد و ناخواسته باردار شدم

اون روزا رو یادم نمیره

بی بی چکمو گرفته بودم دستم و فقط گریه میکردم

عذاب وجدان وحشتناکی نسبت به پسرم داشتم

فقط نگاش میکردم و گریه میکردم

اما با کمک مامانم و همسرم خیلی زود تونستم با شرایط کنار بیام

الان پسر بزرگم ۲.۵ ساله است و کوچیکه ۸.۵ ماهه

روزای سختی بود اوایل اما الان از بابت داشتن هر دوشون روزی هزاران بار خدا رو شکر میکنم

استارتر شرایطتت شبیه منه.منم سر پسرم با کلی دردسر حامله شدم ولی دخترم با وجود جلوگیری باردار شدم .سخ ...

واقعا؟ احساس میکنم نمیتونم مثل بچه اولم عاشقش باشم. یعنی میشه؟