2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال داشمچیکار کردین کمتر دعوا شد؟

من سعی کردم بیشتر بشناسمش، مثلا دوران دوستی اون هرچی میگفت من حالت تدافعی میگرفتم جوابش و میدادم نمیذاشتم حرفش و بزنه داد و بیداد و بحث بیشتر میشد، اما جلوتر ک رفتیم متوجه شدم وقتی اون عصبانیه من اگه سکوت کنم سر دو دقیقه همه چی تموم میشه، و روی خودم کار کردم ک صبور باشم سکوت کنم، خیییییلی سخته هااا، ولی بیشتر وقتا سکوت میکنم، بعد از دو دقیقه اصلا یادش میره ک داشته چی میگفته، انگار ن انگار، بعد الان ب جایی رسیده ک شاید ماهی یه بار هم بحث پیش نیاد ک من بخوام سکوت کنم یا نکنم. انگار دوس داره بیشتر شنونده حرفش باشم تا بخوام همش از خودم دفاع کنم.

درکل خییییلی خوش اخلاق و مهربونه ، ولی خب اینکه من تونستم بیشتر بشناسمش به هردومون خیلی کمک کرد

من سعی کردم بیشتر بشناسمش، مثلا دوران دوستی اون هرچی میگفت من حالت تدافعی میگرفتم جوابش و میدادم نمی ...

ینی بیشتر کوتاه اومدی

منم الان کوتاه میام میگم بهش ببخشید

ینی کافی نیس؟

دعوا زیاد ینی تفاهم نداریم ب نظرتون

ینی بیشتر کوتاه اومدیمنم الان کوتاه میام میگم بهش ببخشیدینی کافی نیس؟دعوا زیاد ینی تفاهم نداریم ب نظ ...

خب بستگی ب نوع دعوا، ب اینکه اصلا دعوا درمورد چی هست، ب اینا بستگی داره،

نه من معذرت خواهی نمیکردم، فقط گوش میکردم همین. بعد تموم میشد. ما ۸ جلسه مشاوره پیش از ازدواج هم رفتیم.

بیشتر بحث و دعواتون در مورد چیه؟

خب بستگی ب نوع دعوا، ب اینکه اصلا دعوا درمورد چی هست، ب اینا بستگی داره،نه من معذرت خواهی نمیکردم، ف ...

در مورد چیزای کوچیک. ی حرفی میزنم اون زود ناراحت میشه

همیشه من کوتاه می اومدم

ینی هیچوقت ببخشی نمیگفتی؟

در مورد چیزای کوچیک. ی حرفی میزنم اون زود ناراحت میشههمیشه من کوتاه می اومدمینی هیچوقت ببخشی نمیگفتی ...

اها برای ما برعکس بود،اون یه حرف کوچیکی میزد من ناراحت میشدم، اما الان دیگه نمیشم