برای من خواستگار اومده بود چند وقت پیش اما من این اقا نپسندیدم به خاطر دلایلی اما بعدش پشیمون شدم. ما ۲ جلسه با هم بیرون اشنایی داشتیم فقط خاستگاری رسمی نداشتیم.و دیدم اشتباه کردم خانوادشم پیگیری نکردن دیگه الان من پیج اقارو پیدا کردم دلم میخواد برم بهش پیام بدم اما نمیدونم چی بگم. میخوام منظورم این باشه که ما به درد هم نمیخوریم و از طرفی هم بدونم دلیل نخواستنشون چی بوده؟ یه چی بگید بگم هم ارزش من حفظ شه هم جوابمو بگیرم♥️🥲
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
تو همین کببینه پیگیر بودی پیجش پیدا کردی فاجعه هس از دید اونا
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)