2777
2789

چرا من می‌شناسمش خیلی متخصص خوبیه اخلاقش واقعا حرف نداره انقدر پیگیر روند درمان من بود که خودم واقعاً تعجب کرده بودم واقعاً نونش حلالش انقدر حرفه‌ایه که فقط از روی آزمایش تشخیص میده که چه مشکلی داری و تا متوجه نشه کامل درگیر چه موضوعی هستی و چه مقدار باید برات دارو بفرسته هیچی رو تجویز نمی‌کنه تا مطمئن کامل بشه. من که ۴ ماه تحت نظرش بودم خوب شدم البته که دوره‌های درمانیشون ۶ ماهه است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ ماهی هس ک داروهاشونو استفاده میکنم برای عفونتی ک ۳ ساله درگیرشم ولی متاسفانه هیچی ب هیچی رفتم دکتر زنان گفتن ک عفونت شدیدی دارم حس میکنم داروهایی ک دادن چرته و ب درد نمیخوره تازه مثلا ضمانت کردن ک درمان میشم الان بعد ۳ ماه داروهام داره تموم میشه و میگه باید برای ۳ ماهه دیگه دارو بخرم تا جواب بده درصورتی ک مثلا همون اولش ب من گفتن این داروها برای ۶ ماهه

اصلا اعتماد نکنید این آدم یه شیاد و کلاهبرداره

ب من بارها گفتن ک اگه بعد ۶ ماه درمان نشدی هزینت برمیگرده منم گفتم از کجا معلوم آخه درست میگین گف من ب کارخونه وصلم و فلان بسان گفتم خب پروانه ی کسبی چیزی نشون بده تا باورم بشه برگشته میگه چ نیازی هس نشون بدم من ضمانت میکنم😐اصلا معلومه تموم حرفاش دروغه