2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

261 بازدید | 24 پست

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرمو شوهرشم بودن اونا سه ساله تو عقدن منم 5 ماهه اومدم خونه خودم هر وقت زندگیشان میبینم خیلی حسرت میخورم شوهرش خیلی خوبه خیلی بهش توجه مکینه هفته ای دوباره میبرتش بیرون خیلی با احترام با خواهر شوهرم صحبت میکنه همش با خودم میگم مگه من چیم از این دختر کمتره که شوهر من انقد بی احساسو بیتفاوته هنوز بعد ازدواجمون یه بار باهم بیرون نرفتیم  تو جمعم که میریم باهام حرف نمیزنه اخم میکنه نمیاد پیشم بشینه در صورتی که شوهر اون یکسره دستشو میندازه دور گردن خواهرشوهرم باهاش میگه و میخنده خیلی حسرت میخورم دیشب خونه مادرشوهرم بغضم گرفته بود😢خدا شوهر بی احساس نصیب هیچکس نکنه😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من تمرکزتو نزار واسه عوض کردن و توجه شوهرت رو خودت کار کن که از زندگیت لذت ببری جوری که همه به شاد بودنت غبطه بخورن . خیلی ببخشیدا منتتو داره میاد پشت دستتم ماچ میکنه نکرد به جهنم مگه خوشی تو در گرو توجه اونه

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 

عزیزم مطمئن باش خواهرشوهرت زود حسادت تورو میفهمه.

اولا که زندگیتو با کسی مقایسه نکن

دوما تجربه نشون داده بی زبونا عاشق ترن کساییه که خیلی زبون بازن و تو جمع این کارارو میکنن شاید کمبودایی دارن و دارن ظاهر سازی میکنن

شاید تیپ شخصیتی شوهرت اینجوریه دوس نداره تو جمع محبت کنه

شما نزدیکش برو کم کم  اونم عادت میکنه

تو جمع اینطوره؟یا تو خلوت خودتون چطور؟

تو جمع ولی من اصلا اینطوری دوست ندارم خیلی هم بهش گفتم هر دفعه بدتر میکنه دیشب خواهرشوهرم میوه پوست میکند میداد شوهرش اونم با چه عشقی میگرفت میخ ندیدن و شوخی میکردن ولی من اومدم میوه پوست کردم به شوهرم تعارف کردم  گفت نمیخوام یه بار دیگه اصرار کردم با صدای بلند و خیلی ناراحت کننده ای گفت گفتم نمیخوام خیلی ناراحت شدم🙁

خواهراین لوس بازیامال زمان عقده بذاربرن توزندگی بعدببین اینجوری میمونن یانه ولی خداییش اینایی که توجمع خیلی خودشون روعاشق نشون میدن مشکلاتشون خیلی بیشترازبقیه اس

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
تو جمع ولی من اصلا اینطوری دوست ندارم خیلی هم بهش گفتم هر دفعه بدتر میکنه دیشب خواهرشوهرم میوه پوست ...

حسادت خیلی بده.چرا چشمتو میدوزی به خوشی زن و شوهره دیگه.تو زندگیه خودتو داری عزیزم.خندیدن تو جمع دلیل خوشبختی نیست.شوهرت حتما افکارش مثل مردای قدیمه دوس نداره تو جمع بچسبه به زنش.مهم اینه تو خلوت عاشقانه دوست داشته باشه.

تو جمع ولی من اصلا اینطوری دوست ندارم خیلی هم بهش گفتم هر دفعه بدتر میکنه دیشب خواهرشوهرم میوه پوست ...

ب نظر من کارت درست نیس،حسادت بیشتر خودت رو اذیت میکنه