2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد عمل کنه زنگش بزنم ⁉️

258 بازدید | 11 پست

با شوهرم چند روز پیش ک خونه بابام بودم دعوامون شد بهم فحش داد حتی مرده هامو گفا برای خودت یکیو پیدا کردی ک نمیخایی برگردی خونه مادرم

شوهرم خودش ماموریته تا سر ماه نمیاد 

منم چون خونه نداریم با مادرش زندگی میکنم و مادرش بشدتتتت اذیتم میکرد اومدم خونه بابام دیگ گفتم نمیرم تا شوهرم بیاد

شوهرمم گفت نه برو خونه مادرم اون بزرگتره بزار بگه

خلاصه دیگ زدم سیم اخر ب بذبام گفتم شپهرم گفته برای خودت یکیو پیدا کردی نمیایی بابام عصبی شد خلاصه با شوهرم دعواشون شد و بابام میگ حق نداره پاش بزاره تو حیاطم

گفت بیا بچه هاتم ببر طلاق دخترمو میگیرم

بابام میگ این خیلییییی اذیتت کرده و ابروی ما رو برده از شوهرت طلاق بگیر یک کلام 

منم میگم شوهرم بیاد تو زمینی ک خریده باید برام خونه بسازه پولشو داره بعد میرم اگر هم نساخت گفت با مامانم زندگی کن من طلاق میگیرم

الان 5 روزه شوهرم زنگ نزده بعد دعوا یگی دو بار پیام داده فقط ک اونم من جوابشو ندادم

من میخام زنگ بزنه تکلیف ما رو مشخص کنه

الان شنبه عمل روده داره 

بهم گفت عمل دارم حوصله ندارم و فلان جوابشو ندادم

بنظرتون شنبه بهش پیام بدم یا نه بخاطر عملش؟؟؟؟ 

ابجیم میگ هیچ پیامی نده میگ سکوتتتتت کن تا بیاد سکوتت خودش ته کارو درمیاره

اومد همه حرفاتو بزن و تکلیفتو روشن کن

میگ سکوت کن و جواب پیاماشو نده ک خامت نکنه تو جواب ندی بیشتر حرصی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم ماموریته

در ضمن چرا افسار زندگیت دادی دست پدرت که برات اظهار نظر کنه طلاقت بده مردم هزارتا مشکل دارن به کسی نمیگن

وقتی شوهرت زمین خریده خب حتما میسازدش مستقل میشه

ببین درسته قهری و ..... ولی واسه عمل برو حتما بهش سر بزن و پیگیر سلامتیش باش ، تا شوهرت ببینه سلامتیش واست مهم هس و بیشتر سعی کنه به حرفت باشه! 

اگه نری میگه اینکه هیچی واسش مهم نیس زنده و مرده منم‌مهم نیس پس ولش کن با مادرم زندگی میکنم