2777
2789
عنوان

سرو وضعم چشه مگهههههههههههههه

351 بازدید | 13 پست

از ماشین با ذوق پیاده شدم با عمم اینا احوالپرسی کنم گفت الهی بمیرم این چه لباساییه   بعدم به بابام گفت  یدونه بیشتر دختر نداری هرچی میخواد بهش بده بذار بره لباس بخره تیپ بزنه یکم این چه سرو وضعیه این داره 

بابام داشت قسم می‌خورد این فلان قدر خرجشه هرچی خواسته تا حالا بهش نه نگفتم و اینا 

واقعا بغض کردم . من تیپ زده بودم مثلا   لباسامم مامانم از قبرس خریده بود . شلوار جین بود با شومیز آبی زیرشم تیشرت سفید . چیز عجیب و داغونی نبود 

دوباره سوار ماشین شدیم بریم سفره خونه تا ۱۲ شب باید با اینا بشینم . بابامم داره غر میزنه از این به بعد لباس خواستی زنگ بزن بگو عمه نغمه با من بیا بریم خرید که لباسات باعث آبروریزی نشه 

من تا شب اینا رو چطوری تحمل کنممممممم 

مامانم نیست باهامون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه نغمه بلد نیست به سلیقه دیگران احترام بذاره ؟

چطور شومیز رو با تیشرت پوشیدی ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شاید دلش خواسته لباس رسمی تری بپوشی 

بیخیال خوشت اومده پوشیدب

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!