2777
2789
عنوان

کرمانیا میشه بیاید(دکتر عمل بینی)

143 بازدید | 5 پست

خانوما توی کرمان کدوم دکتر عمل بینی بهتره و راضی بودید؟ من می‌خوام پیش خانم دکتر پروانه روحانی رفتار عمل کنم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بهم بگید

و کدوم دکتر بهتره؟؟

نمی‌دونم دکتر های کرمان خوبن یا نه 

چند تا از دوستام اصلا کرمان جراحی نکردن

همه رفتن تهران دکتر دشتی و یکی دیگه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

نمی‌دونم دکتر های کرمان خوبن یا نه چند تا از دوستام اصلا کرمان جراحی نکردنهمه رفتن تهران دکتر دشتی و ...

آخه چندتا از فامیلامون رفتن تهران و هزینه های عملشون ۹۰ میلیون اینا هم بود ولی اصلا خوب نشد

ولی خیلیا کرمان عمل کردن بهتر در اومد بینیشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چندتا از فامیلامون رفتن تهران و هزینه های عملشون ۹۰ میلیون اینا هم بود ولی اصلا خوب نشدولی خیلیا ...

اره اینا هم همچین تعریفی نشده 

برو مطبش نمونه کار پیجش نزاشته یا تو اپ پذیرش ۲۴ پیداش کن نظرات ببین نزاشتن براش 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

اره اینا هم همچین تعریفی نشده برو مطبش نمونه کار پیجش نزاشته یا تو اپ پذیرش ۲۴ پیداش کن نظرات ببین ن ...

بله گذاشته نمونه کاراش فقط طبیعی عمل می‌کنه 

من از هرکس پرسیدم همه راضی بودن تا به حال نارضایتی ندیدم ازش 

منم صورتم تپله حالا نمی‌دونم طبیعی عمل کنم یا نیمه فانتزی 

بله گذاشته نمونه کاراش فقط طبیعی عمل می‌کنه من از هرکس پرسیدم همه راضی بودن تا به حال نارضایتی ندیدم ...

خودشون اکثرا نظر میدن صورت تپل زیاد بینی کوچیک شه‌ قشنگ نمیشه 

ولی مطمئنم زیبا میشی 🤍

یه سری ف‌یلتر بینی هست امتحان کن ببین چه فرمی به صورتت میاد