2821
2789
عنوان

خیلی سردرگمم

100 بازدید | 16 پست

سلام من ۲۸سالمه خاستگاری هم ندارم در حال حاضر  ترس ازاینده دارم وتنهایی   الان رل دارم ۶ساله باهاشم خاستگاری نمیاد  براهمین رفتم بایکی دیگه اشناشدم اونم ۸ ماه گذشته  وابسته شدم اینم میگع عاشقتم ولی جلونمیاد میگه خاستگارم اومد باید ردکنی ب نظرتون چیکارکنم خیلی اذیتم اون اولی رو عذاب وجدان دارم بخاطرش  ازطرفی هم اینم اگ ولم کنه چی توروخدا راهنمایی کنین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم خیلی مهربون و خوش قلبی 

و پر از احساس قشنگ هستی 

آخرش با این شد و اون نشد به کجا رسیدی 

به عیر از ضربه روحی و حس وابستگی 

چیزی نداری 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

اره دومی

ااینم فقط گریه میکنه ک خاستگار ردکن خودشم نمیاد چی بگم بهش   میترسم رلمم بپره   اولی میگه صبرکن میام حرف میزنم شرایطم خوب بشه ولی تحملم تموم شد  پاش خیلی موندم  

عزیزم خیلی مهربون و خوش قلبی و پر از احساس قشنگ هستی آخرش با این شد و اون نشد به کجا رسیدی به عیر از ...

ممنون فداتشم یعنی ب هیچ کدوم دل نبندم  من نمیخاستم وابستش کنم دومی رو ب امید ازدواج اشناشدم ولی درگیرم کردع نمیاد جلو همش گریه میکنه  میگه بری دیونه میشم ولی تضمینی نیست ولم نکنه   اولی هم ۶سال بوده چقدر صبرکنم  نمیدونم شمابگین 

ممنون فداتشم یعنی ب هیچ کدوم دل نبندم من نمیخاستم وابستش کنم دومی رو ب امید ازدواج اشناشدم ولی درگی ...

کدام شهری 

شاغلی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

نه خونه دارم کرمان

کرمان شهر کریمان .

الهی 

ارتباط شما با اون شخص چطوری بود با شخص اول و با شخص دوم 

کرمان شهر کریمان .الهی ارتباط شما با اون شخص چطوری بود با شخص اول و با شخص دوم

اولی رابطمون بدنیست ولی توجهی نمیکنه دیگه ۶سال عمرمو گزاشتم پاش الانم هست میگه من میام حرف میزنم باپدرمادرت فعلانیومده    حالامیترسم اگ کات کنم دومی هم اصلانیادخاستگاریم  رابطم بااین خوبه  ولی بچه نیستم باقربون صدقه باایندم بازی کنم  همش گریه میکنه ومیگه عاشقتم  همیشه باهاتم یعنی چی 

سلام

خودت از این روایت بی سر ته بکش بیرون

هزینه و خرجت پدر مادرت داده امر نهایت یکی که زحمتی نکشیده برات میده؟

جفتشم کنسل کن والا آسیب بدتری میبینی

کسی که ۶ ساله جلو نیومده بعد اینم نمیاد

این شش سال با هم رابطه. ج ن سی داشتین یا مجازی عکس رد بدل کردین؟؟؟

اگر کردین که نباید میکردیم اگر نکردین عقل کردین

در کل رابطه برا آشنایی شش نهایت یک سال کافیه بیشتر از این شد. تهش جدایی و  تنهایی سو استفادس.

پول ندارم کار ندارم و..بهونس پول ندارها قره پول دار شد بیاد

چرا باید نداریاش تو پیشش باشی فردا پول بدست آورد به نظرت تو رو میاد خواستگاریت یا سراغ دختری که آفتاب مهتاب ندیده؟؟؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلامخودت از این روایت بی سر ته بکش بیرونهزینه و خرجت پدر مادرت داده امر نهایت یکی که زحمتی نکشیده بر ...

سلام گلم   پس ب نظرتون هیچ کدوم نمیخان منو   تکلیف منی ک وابسته شدم این همه سال چیه سخته خاستگارام ازدست دادم دیگه  تنهامیمونم  تامیام کات کنم میگه دوسم نداری وفلان  

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز